Zobacz pojedynczy post
stary 10-08-2005, 18:47   #111
Shardzik
Użytkownik Forum

Shardzik's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sanok

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Wyślij wiadomość przez ICQ do Shardzik
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sorcerer Maciek
Ten post idealnie pokazuje, ze nie jestes w stanie obronic sie, bo po prostu nie masz argumentow. Zostales zapedzony w slepy zaulek, nie potrafisz odpowiedziec - stad twoje proby odwracania uwagi poprzez obrazy. Widać, twoj rozwoj emocjonalny jest na poziomie "nie podoba ci sie???// $@@$# jestes zalaosny!11one". Argument godny podziwu. =D
Kolego, myśl sobie co chcesz, ja na to leje ciepłym moczem, po prostu mam dośc
tej bezsensownej dyskusji z tobą, po co mi to? Nie czuję się dowartościowany ani nic, swoje argumenty wytyczyłem, i więcej nie mam potrzeby dawać...
Na wszystko znajdzie się wytłumaczenie, argument, przecież sam dobrze o tym wiesz, bo przez ten cały bezsensowny temat ciągniesz to gówno... Czepiasz się mojego rozwoju emocjonalnego, a nawet bezpodstawnie podejrzewasz o homoseksualizm ("To, ze kochasz kaldricka, nie znaczy ze ma zawsze racje.") podczas gdy sam zachowujesz się jak pan i władca, i rzucasz się o błahostki jak dzika świnia zamknięta w klatce...
Nie obchodzi co ty o mnie myślisz, teraz to sam się zachowuję godnie piaskownicy, ale jestem tylko człowiekiem, i nie potrafię puścić tego mimo uszu (oczu)... Myśł sobie co chcesz moja dyskusja z tobą właśnie się skończyła...
@Down a widzisz, jednak można?

Ostatnio edytowany przez lord shard - 11-08-2005 o 09:11.
Shardzik jest offline   Odpowiedz z Cytatem