Zobacz pojedynczy post
stary 10-08-2005, 19:09   #1
Wilkq
Użytkownik Forum

Wilkq's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Warszawa-Wesoła

Stan: Aktywny gracz
Imię: Redes
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 18
Skille: 20/20
Poziom mag.: 19
Wilkq ma numer GG 3723015
Domyślny Jaki typ serwera jest najlepszy?

Mam do was pytanie. Jaki typ serwerów uważacie za najlepszy?

Ja osobiście uważam , że dla postaci Magicznych (Sorcerer , Druid) najlepsze są serwery Non-PVP. Ponieważ sam gram magiem , przeniosłem się w końcu na tego typu serwer. Sytuacja typu : Robisz runki na cypelku daleko od carlin , cieszysz się z kaski za robiony bp hmm , a tu przychodzi high lvl Paladyn , i zanim się ruszysz widzisz "You are dead"! Knight i paladyn natomiast są przyzwyczajeni do serwerów pvp , gdyż szybko expią , nabijają skilla , kupują uhy i nikt nie podskoczy z low-lvl. Ja uznaję Wyższość serweró typu Non-PvP.
Natomiast kompletną głupotą jest świat typu PvP-Enforced - zupełna strata czasu.

Piszcie więc , jakie serwery wy wolicie. Liczę na ciekawą , dogłębną dyskusję , więc jak co , to temat do zamknięcia.

Edit : Zaletą serwerów Non-PvP jest też to , że są bardzo puste!
"Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, odwrócę oko swej jaĄni i spojrzę na jego drogę. Tam gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja."
Frank Herbert , Diuna

Guild Wars - The best!!!

Ostatnio edytowany przez Wilkq - 10-08-2005 o 20:39.
Wilkq jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.