Temat: Hydry i loot.
Zobacz pojedynczy post
stary 10-08-2005, 23:34   #22
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic

sir Tifejo ma numer GG 4203085
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Talavdra
Z tych "mocniejszych" potworow jest tam chyba pod skala "The Old Widow" czy cos takiego.
Tak, tez o tym slyszalem, ale ja slyszalem w wersji "nieprawdopodobnie mocne" i nie fatygowalem sie zbytnio zeby to sprawdzic, Szybkie to-to jest?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ktos z Tibii
Wiadomość do wszystkiech, uważajcie jeśli wybieracie się do jednego ze swoich ulubionych miejsc, takich jak mintwalin, poh, kopalnie, dragi ank/ven, orc fort. te miejsca mają teraz swojego bossa który spawnuje sie losowo na terenei danego expowiska. Ci bossowie potrafią zadać naprawdę duże obrażenia. Durin w kopalniach, old widow na pohu, Golden bugde dragon na ank dragach, Murius w mintwalin, Nie jestem pewein co do OF ale pewnie również i tam jest jakiś boss.
Takie cos dostalem na Tibii, zaraz po zalogowaniu sie. Czyzby CIPy zrobily "ograniczenia"?Przeciez Poh byl [jest??]bardzo dobrym miejscem do expienia. Tak samo idiotyzmem bylby "Durin" w kopalniach...
O tym jeszcze nie slyszalem, tzn 1 raz slysze..Spotka sie ktos z takowym w podanych wyzej miejscach?Ja jakos nie, ale widze ze to nie jest "zwykla" plotka...

Moglby ktos powiedziec cos wiecej an temat "bossow"?Bardzo mnie to intryguje, ale nie bardzo mam checi spotkac sie z tym, tym bardziej ze knighci offline...

[email protected]

Ostatnio edytowany przez sir Tifejo - 10-08-2005 o 23:36.
sir Tifejo jest offline