11-08-2005, 09:08
|
|
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khan
To musi byc cos oryginalnego..
Kasa, czy runy tez moze byc.. Ale to nie jest bamboocha..
Dobre są rzeczy ktore pozornie nic nie dają. Np. football'ówka, zegarek, nowy Tiquandowy plecak (dla facca), sukienka, wolftooth chain, bp of "Flask of Wine"
Przedmioty kolekcjonerskie: Flaski z wszystkimi cieczami swiata, wszystkie róże, wszystkie owoce etc.
Rzeczy ozdobne, oraz słabe, ale bardzo 'chikita' bronie: Silver dagger, Black Shield, Ornament Shield, Serpent Sword, Red Robe.
|
NIe wiem co sentymentalnego i niespotykanego jest w naszyjniku zrobionym z zebow wilka w dodatku nic nie dajacym..-.- mam 4 takie i ten tiquandowy plecak...no fajny jest sam chcialem se kupic ale ja bym sie nie ucieszyl zbytnio z niego to jest 50-70 gp na Morganie. A co do wypowiedzi modka na pierwszej stronie xD huhuhu "prezent nie musi byc wcale drogi c-set scarf jakis ring weapon" hee na naszym servie to drogi ;] 60k sam c-set to ja juz bym wolal bohy kupic ;]...chyba zolta roze ciezko zdobyc to moze byc dobry prezent+np crystal ring-nie drogo a niespotykanie ;] ( o ile sie nie myle z ta roza bo wiem ze ktoras ciezko zdobyc xD) Moze tez byc golden ring do tej rozy ale to juz troszke drozej ;] to tyle narks
Ostatnio edytowany przez boorex - 11-08-2005 o 09:11.
|
|
|