Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
@up : zanim ty porobisz sobie tych uhmakerow moj clubfighter bedzie juz dotreniony i wyposazony w dhammera i Wh, z niezlym zapasem gotowki w dp i gotowy do expienia
F-axe jest o wiele tansze od bs tylko na swiatach starszych niz 7-8 miesiecy
jak sie uprzec mozna jeszcze zrobic sorca i palka po 20 lev i dodatkowe 20 k wpada za darmo
cluby nie sa dla sorcow ! w kazdym normalnym rpg cluby to bronie duze i nieporeczne, ktore do slabych sorcow zupelnie nie pasuja .. w tibii sa uzywane glownie dlatego ze sa tanie a nie dlateog ze nie pasuja do ryca
i tak, mozna zrobic dobrego ryca na clubach
@ topic - kazda bron pasuje do odpowiedniego stylu gry. Ja uwielbiam cluby - tanie, szybko mozna kupic, nie placze sie po ich stracie a do expienia nadaja sie jak kazda inna
|
Bardzo podoba mi sie twoja opinia, takich uzytkownikow powinno byc wiecej ktorzy gadaja z sensem ja tez bym ci proponowal club tani i poreczny, chociaz sam trenuje w Swordzie <bright sword> ale to ejst kwestia gustu ja wybralem sword, poniewaz uwazam ze rycerz to profesja ktora najbardziej pasuje do walki w swordzie... chociaz sword jest jedna z drozszych broni... u mnie na swiecie Bs stoi po 25k. A na twoim zapewne o wiele wiecej, wal w Club.