Zobacz pojedynczy post
stary 11-08-2005, 20:22   #8
Grue
Użytkownik Forum

Grue's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje

Grue ma numer GG 8009267
Domyślny

@up
Nie obrażaj wszystkich słuchaczy HH, bo w ten sposób obrażasz mnie. Słucham HH (i Trance i to dłużej niż myślisz ) i się nim interesuje, nawet bawie sie w jego tworzenie. To, że ktoś słucha Metalu czy HH czy PoP raczej nie powoduje, że ten tępy, bo HH słucha, a ten mądry, bo Metalu słucha. Ten problem tkwi w czym innym... Szkoła i rodzice. Starsi kupują kompa, żeby dzieciak zamknął sie w pokoju i nieprzeszkadzał kiedy DOROŚLI sie bawia . A szkoła? Ogólna deprawacja młodych. Dziś zamiast sie dzieciak uczyć to leci zamiast na lekcje to na wagary i fajke/wino/zioło (lub coś mocniejszego). Taka prawda. Kto idzie do szkoły, żeby sie uczyć? Chyba nieliczni. Przeważnie to nauczyciel prowadzi lekcje dla jakiś 40% klasy, a reszta robi sobie co chce.

PS. Mądra muzyka to może być wszystko, zależy od tego kto to ocenia.

@topic
Młodzi niestety są zlekka otumanieni i niepiszą, że tak powiem normalnie. Być może to przez lenistwo albo co innego. Niewiem, nie ja jestem psychologiem

@ Kusznik

Myślisz, że ja jestem zdolny do nauki? Spytaj o moją mature i/lub średnią z dowolnej klasy to sie zdziwisz . Po prostu wystarczy czasem połuchać i pomyśleć i sie LO jakoś ukończy

@Fury Nightwolf
Np. jakim cudem nie będzie mieć polskich znaków? Alt mu ukradli czy jakiegoś starego Unixa używa? Wątpie żeby były osoby co by nie miały polskich znaków. A jeśli są to zmieńcie kompa/OS bo macie jakiś stary. Bez obrazy ofkoz
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>

-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska --
www.eclipse.net.pl

Ostatnio edytowany przez Grue - 12-08-2005 o 00:11.
Grue jest offline