[quote=Cover Sorcerer]NIc ciekawego ten UPADE.Dla mnie za przeproszeniem z*******ili (clipy) to co bylo.Jakiej bugi co latajo,Jakies pomniki obok carlin,kamienie wyglondajo jak plastikowe.A bylo tak pienksnie.Ehh...Tyle dni pacca dla mnie sie zmarniuje przest ten upade(72 dni).Awienc koncze z tibio.Zreszto wiele ludzi prucz mnie (pl,br,swe,usa itd.)konczo z tibio. Np. muj kumpel (swe) ma 140 level i konczy

.Zreszto sie mu nie dziwie nawed uhow nie bendzie morzna normalnie robic.Jakies robale potrzebne

.A palladynom to najwiencej dowalili.Luk i kusza podobno bendo znikac jak sie niszczo,znikajonce spery

.Prosze wybaczyc za te bluzge ale napisalem ze za przeproszeniem

tan twoj kolega 140lvl i konczy grac cos mi sie wydaje ze sciemnia to ze mu sie update nie podoba to chyba jednak nie musail konczyc grac z takim lvl sorki ale ja bym tak nigdy nie zrobil chyba lekka przesada tyle godzin poswiecic an granie a tu teraz nie gra chyab przesadzil no ale nie moja sprawa nie chce niech nie gra ale chyab zmarnowal postac ale przez to pewnie troche kasy zarobi
Ej ludzie czego jak dalem cytuj to nie ma tego co tamten gosn napisal an takim ciemnym tle tylko tak normlanie mozecie pomoc bo nie weim co jest grane