Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Druid
Nie bluzgajcie mnie jak bylo juz takie pytanie ale za duzo tu stron zeby to czytac.
Wiem juz, ze w GW max lvl(narazie) = 20. I tu wlasnie moje pytanie: Jak juz sie zdobedzie ten lvl to konczy sie zabawa z ta postacia??
|
Wtedy właśnie się zaczyna

!
Jak ledwo zdobywasz lvl 20, tak jesteś w środku gry

(linia fabularna).
Potem zostaje dokończyć linie faburalną, zrobić pare questów by dorównać postacią PvP ... i wogule

, ostatnio se pograłem na UW (Underworld), byłem w Trapping Party... zara mam gdzieś screeny więc se wrzuce

,
1) Początki Underworld'u

, i pierwsze koty za płoty

:
2) Niezła armia idzie :> , pułapki zastawione...czekamy ...
3) Kolejne pułapki w akcji

(troooche dalej)
4) Ahhhh...te piękne lokacje, pięęęęęękne :> (to nie jest płaskie :> wszystko w wymiarach

)
5) Ta lokacja + odpowiednie czary...śliczne !
6) Taniec na noob warriorze

(Gościu był kompletnym idiotą

, ginoł co każdy atak, biegł na wprost ... Zsolować potwory - przęciętne hity potworów = 100, warrior może mieć MAX 1k Ze skillami i enchantami), wszyscy mieli tańczyli na zwłokach

, potem pytanie było:
-Res him ?
-No!!!
-Noo
-nope !
ale wkońcu ożywiliśmy go, bez biedaka było nudno

, a on tak se biegł na smoczki... pobił je 3 sekund i leży
7) Ostrzał Rangerów (strzelaliśmy do takich...robactw co w ziemi stoją i nie mogą się ruszać...Behemoty tzw. (takie jak by Wurmy, ale sie nie ruszają) ). I tu jest plusik, ukształtowanie terenu dodają także bonus do odległości w strzelaniu z łuków itp

, także zależy od typu łuku, ja mam shortbow a co za tym idzie... krótka odległość :> (musze se załatwić Gold StormBow - taki jak oni mają ...ten niebieski, świecący... a gold to taki jak by...upgrade, nie wiem jak to nazwać, ilość bonusów na broni... czyli im lepszy kolor Biały -> Niebieski -> Fioletowy -> Złoty tym lepsze bonusy itp

).
8) Ostatnie chwile w UW... chwile później (~10 minut) padliśmy.... za szybko zlurowane zostały potworki... a za mało pułapek było zastawionych :/
9) Tutaj już bardziej świeże

, Ładna armia, huh

?
10) Wygrana na GvG (guild vs. guild), to był jeden z lepszych pojedynków, bardziej...em... zbalansowany, czyli nie, że np. Tacy Koreańcy (zasrani cheaterzy xD nie wiem jak oni tak wymiatają :/ ) biegną ... pum pum pum i nasz team leży... rekord wytrzymaliśmy z koreą aż 10 minut

(to jest wyczyn... uwierzcie mi

). A tutaj na fotce akurat biegłem zając flage (jest takie miejsce na mapie że się daje flage, i co 2 minuty - flaga musi tam być równe 2 minuty, jak zostanie zmieniona to od nowa liczy się- dana drużyna dostaje Boost'a (+10) ).
11) Ostatnie chwile.... tóż potem se wyszedłem z gry i do tej pory nie włączyłem (wyszedłem tak o 19:40), na fotce Boss Necro w postaci Wurma
Te fotki powinny przekonać

do kupna :> .