Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Gremlin
Cytuj:
Uzywam tylko tibi login poniewaz nie chce mi sie wchodzic tyle a w tym czasie sprzatam pokoj
|
Ja do tego uzywam takiego fajnego cheetu zwanego PAC i jak mi ktos udowodni ze naprawde nie ma jak zaplacic za PAC to mu kupie PAC (dla niekumatych mozna wyslac listem poleconym co moze zrobic nawet 8-10 latek), a pieniedzy to nie wierze ze ktos kogo stac na komputer + net ew. kafejke nie ma 1zl dziennie zeby sobie kupic PAC (w wymowke o rodzicach tez nie wierze, mozna wciagnac ich jako jakis prezent albo o zgrozo zarobic).
Cytuj:
edytuje jedynei zawartosc pamieco komputera, rozumiem, ze mozesz byc przeciwnikiem tego programu i masz do tego prawo ale byloby milo gdybys uzywal prawdziwych argumentow a nie jakichs wymyslow
|
Rozumiem ze znadz kod zrodlowy tibaGG i studiowales logi polaczenia itp i twoje argumenty sa niepodwazalne?
Prawda jest taka ze firewall nie ochroni cie w 100% (tak jak probowales nam udowodnic) przed wspomagaczami.
Cytuj:
ja np nie wyobrazam sobie gry ryckiem bez 5 UH makerow, gdy jakies pacany chca 3k za BP UH
|
Podpalacz lvl 40 elite, oprocz tego na koncie lvl 1 i 8.
Na moim koncie sa (bez urzywania zadnych cheetow):
56 elite (80/79),
25 royal (pierwsza postac to sie nie bede chwalil skillami, 15 magic lvl),
27 elder (ogromny magic lvl),
18 sorc (kiedys sie pobawie i zrobie go master),
do tego na osobnym koncie mam paladyna na 15 lvl ze skillami 62/58 (odbilo mi kiedys przez tydzien).
Moj obecny majetek obejmuje (i rosnie w tempie 20-50k tygodniowo):
~150k w gp
~800k w sprzecie na wszystkich tych postaciach (liczac podle ceny na Secura, jak by ceny sie trzymaly to bylo by 2 razy tyle)
~300k w runach (kupuje zawsze na zapas zeby nie musiec kupowac po "3k za BP UH").
Domek na ktory juz mialem kilka ofert w granicach 100-200k (sam kupilem go za 150k)
Zwykle zdobywam ok 2-3 lvl tygodniowo na moim rycerzu (patrzac na twoj death to podobnie jak ty).
Kolega ktorego wspominalem w poprzednim poscie tez dal sobie spokuj z cheetami i w tej chwili nawet mnie doluje kasa (za to ja mam minimalnie lepsze skille i lvl )
|
Nie musze znac kodu zrodlowego aplikacji zeby wiedziec jakie polaczenia sa wykonywane z mojego komputera.TibiaGG NIE LACZY sie z netem i niewazne co myslisz taka jest prawda,a ze moze miec inne niespodzianki to calkiem inna sprawa(aczkowliek nie slyszalem zeby ktos zostal shackowany po pobraniu tego pliku ze strony reebowa).Zreszta w sumei ne izalezy mi zeby kogos przekonywac;] wiec eot z mojej strony