Zobacz pojedynczy post
stary 12-08-2005, 15:49   #19
Thimburd
Użytkownik Forum

Thimburd's Avatar

Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka

Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
Thimburd ma numer GG 8659724
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bajtak :)
Szajs to jest twoja stara, myslisz ze film nakrecilem na rooku to szajs? a jakb ym nakrecil swoja 2 postacia ktora ma 94 lvl to tez bys tak mowil ? specjalnie nakrecilem ten film zeby wlasnie przeczytac takie komentarze jak twoj, jestes 15 letnim gnijkiem i oceniasz ludzi po ... Lvl w tibi.
Po sposobie twojej wypowiedzi twierdzę, że to ty jesteś wielkim gnojkiem i zapewne nie masz nawet 10 lat. Może masz więcej, ale zapewne poziom rozwoju Twojego mózgu zatrzymał się wcześniej. Ten film to szajs. Każdy ci to powie. Nie oceniam ludzi po lvl! Nigdy nie oceniałem. A jeśli chcesz porozmawiać o mojej matce to zapraszam do mnie do Łodzi sobie porozmawiamy lub na gg. Tak mogę zjechać twoją matkę która nie potrafiła cie wychować, że do końca życia będziesz wspominać ten dzień i zapewne nigdy już nie dasz takiego szajsu na forum.

Przepraszam innych ludzi za to co mówię, ale poprostu mnie coś bieże jak ktoś obraża moich rodziców. Pozatym osoby tak cofnięte w rozwoju jak to małe dziecko też mnie irytują. Poprostu tego nie znoszę.

Ostatnio edytowany przez Thimburd - 12-08-2005 o 15:51.
Thimburd jest offline