Zobacz pojedynczy post
stary 12-08-2005, 15:50   #2
Deaf Scream
Użytkownik Forum

Deaf Scream's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
Deaf Scream ma numer GG 1975803
Domyślny nie moge sie z toba zgodzic

na mnie update podzialla bardzo skutrecznie juz nie gram. Wiec nie mow ze to im sie nie udaje, bo sporo moich znajomych tez odeszlo z powodu tego glupiego update. zostana tylko [bez urazy] nobki ktore caly czas nazekaly na lurowanie ..i doczekaly sie teraz juz nic nie powstrzyma monotoni tej gry.

Zadajcie sobiejedno zaj... ale to zaj... wazne pytanie ... [] ile czasu grania w tibie dsprawilo wam radosc... ja doszedlem do wniosku ze wiekszosc skilowania, lwelowania jest poprostu nudne i monotnne, jedyne co jest ciekawe w tej grze to grupowe hunty, na ktore jednak trzeba zdobyc kase na runy na slabszych potworkach.
Juz odkad wprowadzili system skuli przestalem mocno grac, bo gra stala sie nudna, ale co teraz zrobilki to juz jest szczyt. juz nie mozna niczego sie spodziewac w niespodziewanym miejscu. Ja osobiscie nigdy nie lurowalem, bo mnie to nie bawi, jednak pare razy zginolem przez np lurnietego gsa., pozniej wiele razy pomagalem je zabic..i to nie tylko 1 naraz:> i bylo fajnie..emocje adrenalinka, nigdy nie bylo 100% pewnosci ze jest bezpiecznie...a teraz...wiesz ze cos sie tam nei respi i idzies znormalnie na afku..ewentualnie mozna liczyc na pk ze przyniosa troche emocji, jednak oni sa ograniczeni, poniewaz szybko staja sie hunted i zabawa sie konczy

Podsumowujac obecny update doprowadzil mnie i kilku moich znajomych do definitywnego skonczenia z gra, poniewaz wprowadzil on z 50 na 90% monotonie gry, co z kolei zmniejszylo jej atrakcyjnoisc z 50% do 0.
Deaf Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem