Zobacz pojedynczy post
stary 12-08-2005, 17:58   #10
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yerhilliaeh
TAAAAAAAAAAAAA ANTYCHRYST!!!!!! WSZYSCY BRAĆ BRONIE M4A1 WYSTARCZY!!!!!!! ZABIŁ MI N00B POTWORKA GRRRRR <*** KLAWIATURĄ W MAMĘ> <OWIJA SIĘ KABLEM OD MYSZKI> A *******IĆ TIBIĘ !! WYSŁAĆ JA****A W KOSMOŚ <POWIEŚIŁ SIĘ>

Tibia is only fucking mmorpg game... Peoples this is only fun game .
<lol>

JA tam poproszę M249 a jak się da to M203 + M16A2 (bo ja wole strzelać z odległości :> ).

Topic:
Jedyne kiedy się wkurzyłem to kiedy (daawno,) jak koło AB na tej górze, nie było jeszcze tej zasranej wierzy i zarośli, tóż po wprowadzeniu update'a że potwory przesuwają się (tak w ukosie, że nie zatrzyma ich np, krzak i krzak... że tylko HUMAN by se przeszedł) to ropowałem DS'a, nagle.... sam wpadłem, lina została (tak se zrobiłem żę położyłem line podemnie, by szybciej ropować)...potem bieg dookoła trumny... ds red hp, ja full... nagle zawrócił się i Life Drain = 100 + hit za 100++ na mojego pallka 10 lvl = dead... to wtedy jedynie powiedziałem se pocichu "QWA" .

Ale jeśli ty masz takie problemy że rozwalasz klawiature bo ci rat zabrał 2 hp... o jezu...
Współczuje ci w życiu, jak ktoś cię wkurzy w RL (wiesz że takie coś istnieje ?) to rozwalisz sobie samochód ?
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem