nie moge sie nazwac low ani high lv..uwazalem sie za medium..mowie w czaaasie przeszlym bo do gry nie mam zamiaru wrocic. mialem 58 lv elite knighta... i bosy..tz mi cos:> to nie to samo. gre juz spaprali systemem skui i stala sie nudna..a ten update to juz wogole. jest wiecej potworkow no ok zgadzam sie..ale expienie i lvlowanie jest nnudne:> Wiekszosc z was pewnei nie grala na swiatach bez skuli (nie mowie o enfor ed bo to wogole inny swiat) Moim zdaniem jakbywtedy zrobili nowe serwy se skulami to by bylo ok bo malo osob by tam poszlo i malo osob by skonczyo z gra;>
Bo mi chodzi o emocje niezaplanowane..o cos czego sie nie spodziewasz ..wtedy jest fajnie ,ale jak idzies zna konkretne potworki to wies zze spotakas ztam bosa... jak low lv widzi pk to biegnie z nadzieja na fre eitems a nie jak kiedys spier... gdzie sie da bo on mogl byc nastepny.
No i przedewszytkim rosnaca fala hamstwa w grze... to juz jest szczyt... ale niestety nie da sie tego regulowa cjak kiedys bo dostanie sie bnana za mas spk za zabicie kilku lub red skula... gra stracila wiele..i te soul points... jak gralem magiem to runki robilem jak musialem sie uczyc/ chcialem os przeczytac sobie... a nie lazilem na roty zeby moc robic runki ...
Oczywiscie pare aspektow updateu jes t swietnych tego nie moge zaprzeczyc grafa , nowe stworki tereny.. ale grywalnosc ogolnie na updat estracila.
A najsmieszniejsze jest to ze jak w koncu zablokuja moziwosc uzywania mc.. to bedzie taki krach na guieldzie ze szkoda gadac:> bo spojzcie ile jest druidopw powyzej 20 lv na kazdym serwerze... na 100 graczy 1-2 gra druidem... a nnie zaopatrza oni 4o-50 knightow:>
No i jakby juz nie bylo mc serwery mialy by po 500 osob max..przynbajmniej lagow by nie bylo :>
ale zjechalem na oftopa co do tematu.... uwazam ze update zniszczyl abslutnie atrakcyjnosc gry jaka byla nieprzewidywalnosc. Teraz wszytko stanie sie monotonne iprzewidywalne,. bo kazdy bedzie wiedzial gdzie co sjest
|