no to jedziem
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kaczi
Wiesz, może ty do niej nic więcej nie czujesz, prócz przyjaźni, ale gdy ona ( nie daj Bóg ) zerwie ze swoim chłopakiem, będzie chciała być z Tobą?
|
wszystko jest mozliwe, ale mi sie wydaje, ze taka sytuacja jest raczej z gatunku tych bardzo nieprawdopodobnych. Tzn moze byc tak, ze jako jej "najblizszy" meski znajomy moglbym robic za chwilowa sympatie, ale nawet jesli bym cos do niej czul, to i tak bym nie wykorzystal okazji. Wiem, ze takie zwiazki budowane na chwilowych emocjach nie maja szans przetrwania, i mogloby z tego wyniknac wiecej problemow niz korzysci.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kaczi i kilka postow wstecz rowniez
A mi się zdaję że nie zrozumie. Taka prawda.
|
Ona nie jest taka glupia za jaka ja widocznie bierzesz... no means no, i tyle. Przyjaznie sie z nia juz na tyle dlugo, ze mimo wszystko znam jej reakcje na wiekszosc sytuacji stresowych. Oczywiscie mamy teraz wiek dojrzewania, burze hormonow i w dodatku sytuacje stresogenna, ale... no, po prostu wiem jak sie zachowa

.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Freaqs
Obejrzyjcie sobie te filmy amerykańskie ...
|
wy*******aj elegancko stont! Nie rob sobie durnych zartow w normalnym temacie. A jezeli mowiles to na serio, to tylko wspolczuje.