Zobacz pojedynczy post
stary 13-08-2005, 00:35   #42
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

hmn.. na te wszystkie pytania jest jedna odpowiedź, która już wcześniej padła:

ten temat powstał, by ludzie widzieli różnicę między tymi dwiema i by ci, którzy nie rozróżniali obu pojęć zaczęli je rozróżniać
jako starzy fani powinniście choć trochę zadbać o to, by młodsze pokolenie widziało co jest co, a nie tkwiło w swej nieświadomości
ja wam nie mówię - "karygodnie zaprzestańcie tego i tego robić", ale pisemnie, w danej tematyce "moglibyście dać przykład" co jest co, a nie kiwać głową przytakująco jak inni piszą błędnie

@Caerlionne
i ja też mam pytanie, a czy ja mówię, że nie jest? ja tylko mówię czym jest i jak powinno się to nazywać, a przynajmniej być w powszechnej świadomości osób o tym mówiących, inaczej wiecznie będą utożsamiać czyste RPG z grami wyłącznie komputerowymi, jako że z innymi kontaktu nie mieli..

@Rincewind
to nie jest tak rażąca niewiedza, że aż zaznajomieni dostają ataków apopleksji czytając to? temat powstał po to by pokazać drobną różnicę w tym o czym mówią, by zobaczyli tylko, że robią błąd, jeśli tego nie zobaczą, nie będą mieli pojęcia, że go popełniają

@Gufat III
ja nic na ten temat nie mówiłam... ale jak wysuwasz takie wnioski..
zapytam się
jesteś?

d. Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline   Odpowiedz z Cytatem