Zobacz pojedynczy post
stary 13-08-2005, 12:34   #58
Ranma
Użytkownik forum

Ranma's Avatar

Data doł±czenia: 16 12 2004

Imię: Ranmayasha
Profesja: Elite Knight
¦wiat: Eternia
Poziom: 129
Skille: 94/91
Poziom mag.: 7
Szczę¶liwy

No więc tak ogólnie nowe potworki s± all słabe prócz hydry
Poza tym to praktycznie wszystko z dworców da się sprzedać i o ile dobrze pamiętam to
bast skirt - 750gp
riper co¶tam - 500gp
hunter spear - 250gp
tribal mask - 250gp
pozatym hunter i mask wypadaj± częstko, riper nieco rzadziej, a skirt niestety trzebna ze 2 godzinki czasem posiedzieć na tych kurduplach
Ale ogólnie trzeba przyznać że dla niższych leveli można tam łatwo i szybko dużo kasy zarobić

Pozatym na dworcach można też lootnać strange symbol

Lizardy s± do¶c cięzkie głównie przez snakecharmerów, którzy się lecz± szybko i maj± ze 4 cobry. Loot z snakecharmerów to też yellow gem i golden wand które wypadaj± do¶ć rzadko. Mi wypadły 2 gemy i 2 wandy

Dalej dla explorerów mapy ostrzegam że w drodze na hydry jest też single spawn hydra (hoło obozu hunterów) nad wod±. I hydra ta dochodzi (sama z siebie) aż do mostu jak się idzie na lizardy.

I na koniec jeszcze rada dla co wyższych leveli knightów, żeby na lizardy zawsze brać dobrego palka, bo inaczej przez te snakecharmery idzie kupa uhów i ogólnie wychodzi runewaste.

Btw byłoby miło gdyby kto¶ jeszcze potwierdził istnienie snakecharmers shielda (kto¶ kto go zdobył), bo wiele już o nim słyszałem ale każdy mówił tylko że słyszał że kto¶ gdzie¶ go miał
to tyle odemnie
Ranma~

p.s.
dla tych co mnie znaj± niech licz± jak zawsze na koniec
Ranma jest offline   Odpowiedz z Cytatem