Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mrs. Divine
Jak dla mnie nowe światy są do bani. Co z tego, że są nowe servy, zwolnią się kolejki i każdy ma szanse być najlepszy na danym świecie? Z pozoru wszystko wydaje się super. Aleee... Tak naprawde to sux... Cipsoft wykorzystje ludzi, jak każdy z nas wie w Tibie można bardzo łatwo się wciągnąć. Każdy marzy o byciu The Best. I tu pojawia się problem. New Servery narazie tylko dla pacc. Bez jaj 90% ludzi grających w Tibie to Facc!! Jeśli chodzi o mnie nigdy nie miałem pacca. Jak zdecydowana większość ludzi uważam, że bez sensu jest wydawać tą dość dużą kwotę pieniędzy tylko po to by mieć fajny outfit i możliwość zakupu domku. Właśnie dla tego pare lat temu gdy Tibia zaczynała się rozrastać Cipsoft zrobił sąde na temat Premium Accounta. Programiści którzy z początku zaprojektowali tą tylko po to by mieć z tego świetną zabawę zaczeli myśleć o kasie. A co gdyby można by z tego wyciągnąć jakieś korzyści? Dla tego cipsoft zaczol dodawac roznego rodzaju promocje i inne bajery. Kocham Tibie ale śmiało moge powiedzieć, że cipsoft to cioty i złodzieje. Kapuje... Jeśli uważasz, że to bez sensu nie kupuj pacca ale czy na wszystkim trzeba zarabiać. Dla mnie to wyłudzanie pieniędzy chyba, że masz tyle kasy, że masz to w dupie i wykupujesz pacca na caly rok 
|
O, ten Pan ma racje. Wszystko co ma myśle - on już napisał. Pełne poparcie. A od siebie dodam, że CIPSOFT ba za autoryteta Billa G. -,- ...