Temat: Smierc
Zobacz pojedynczy post
stary 13-08-2005, 20:02   #101
Pogromca Dragonów
Użytkownik Forum

Pogromca Dragonów's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: Świnoujćcie-A'b

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Gildia: brak
Świat: Celesta
Poziom: 16
Skille: 51/42
Poziom mag.: 9
Wyślij wiadomość przez ICQ do Pogromca Dragonów Pogromca Dragonów ma numer GG 2800977 Pogromca Dragonów ma login Tlenu ?? Adres Jabbera do Pogromca Dragonów
Strzałka

[quote=$corcerer]3. Bóg był, Bóg jest, Bóg będzie. QUOTE]
A może niema nie jest i niebędzie.Ja wierzę w boga ale teraz rużni ludzie wierzą w rużne rzeczy inni w to drudzy w tamto.A morze niema nic niema boga niema nic jesteśmy my i ktoś(coś) jeszcze giniesz jest restart i tamat od końca .To jest tak jak z noobami ginie jeden to 3 zakłada 3 taakiesame tematy (to to modków) możę może a kto to wie....A jak tam jest ja lubie ciepło ale nie chce do piekła zostanane na ziemi< Dlatych jak pani down to jest żart (poprawiłem się)

,,Już chyba mój pies jest mądrzejszy''. To obraza czy komplement??-może masz psa geniusza
,,Człowieku zastanwiałeś się, dlaczego wszyscy chcemy iść do Nieba? '' Ale ja chce iść do nieba. Ta linijak to żart A jak tam jest ja lubie ciepło ale nie chce do piekła zostanane na ziemi <.> tak trudno to pojąć ale ten żart nam coś mówi mówi nam to że nikt niewie jak jest w niebie a co najważniejsze czy niebo jest a morze niema i naprawde jest restart tematua pozatym napisałem [u]wierze w boga[u] a pozatym wolał bym zostać na ziemi
Metafora taka

Ostatnio edytowany przez Pogromca Dragonów - 14-08-2005 o 13:43.
Pogromca Dragonów jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.