Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Huo
Ja debil  . Heh współczuję ci życia kolego  . Hoomik (puzdrowienia) też dawał tutaj film z GTA S.A. pt. Chryzantemy Złociste i jakoś nikt mu nie wytaczał argumentów, że to jest strona o tibi <lol>  .
|
Bardzo mądre myslenie skoro on jest głupi ja tez bede.
Cytuj:
Idź zabijać trolle.
|
Idz jezdzic swoim swoją maszyna oraz wykonywac skomlikowane i wymagajace wielkiego doswiadczenia misje w San Andreas.
Cytuj:
Pozatym jest to strona humanistyczno – komputerowa, więc można tutaj dawać zarówno filmy z tibi jak i filmy z gier (nie przesadzając z ilością).
|
To jest strona humanistyczno-religijno-matematyczno-komputerowo-ornitologiczna, mozesz tutaj wrzucic nawet swoj filmik z wycieczki do Oborników Slaskich oraz zdjecia z pierwszej komuni swiętej chetnie ogladniemy, a nawet swoj wiersz miłosny do kolezanki.
Cytuj:
Dziękuję za skomentowanie.
|
Nie ma za co.
Cytuj:
Właśnie nakręciłem filmik Tutorial BMX tricks” ktoś chce zobaczyć?.
|
Spoko zapodaj, wrzuc jeszcze serie filmikow Cross Mega Hiper Trick , Squad Trick Turtorial by Huo Best SA player, Triki na Ciagniku, Scigacz Super Chruper Trick. Wszystkie z muzyka korna i budki suflera, a najwazniejsze założ do kazdego osobny temat zeby bylo czytelnie !
////
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Troto
Narescie jakas zmiana po tych filmach z TibiCam ktore niczym sie nie roznia prawie od siebie i nie prezentuje nic nowego. Można sie zanudzic.
|
No wlasnie nudza mnie filmiki z tibi dlatego bede dalej siedzial na forum o tibi i czekal az zapodaja filmiki z gta, dooma 3, far cry, colina 10, bo strony poswiecona tym grom smierdza i tam nie bede wchodzic.