Ja wogóle nie rozumiem, po co polacy mieszają się w tą wojnę? Po jednej jak i po drugiej stronie są ludzie którzy chyba każdemu krwi napsuli. Dajmy np. ze strony DT "Excail" - którego niecierpie najbardziej ze wszystkich. Każdego Polaka, bez wyjątku uważa za śmiecia (noo... chyba ze jest mu do czegoś potrzebny). Kolejnym moze być Bon'Zaii , który z leszczyka staje się wielkim macho xd (ale to pewnie tak Excail na niego działa - ogólnie ujdzie). O Harlequinie nie będę się wypowiadał :|. Natomiast ze strony GG taki np. Tedrus, nie spotkałem się z jego strony z jakimś "rasizmem", ale słyszałem o tym ze ludzie płacili mu za bycie wolnym, ale on zapominał o tym powiedzieć reszcie dt i ludzie padali + musieli jeszcze raz płacić.
Wątpię zebym opowiedział się po którejkolwiek ze stron przez to że po obu mam kolegów, którym na bank bym pomógł gdyby byli po tej jednej stronie
Moze to moje pisanie bez sensu, a większość nie wie kim jestem (i good xd - no more noops xd). Ale nudzi mnie trenienie i pisze sobie