Temat: 4 nowe swiaty
Zobacz pojedynczy post
stary 14-08-2005, 14:22   #79
omg
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 07 2005

Pergamin

@down
heliwurab Mrs. Divine ma jak największą rację.. ta gra nie ma żadnych zalet i nie jest warta wydawania takiej ilości kasy, która równie dobrze mogła by posłuzyć na nowe ksiązki (coraz mniej takich ludzi ) lub nawet na jakąś grę, ale z porządną grafiką i urozmaiceniami, a nie tylko 1.trening>2.exp>3.sprzedanie loota>4.nabycie lepszego eq>5.exp>6.w między czasie trening>7.jakieś random pk>8. i czasem wojna (to mogę uznać za ciekawy aspekt tej gry, bo są z tego jakieś emocje i satysfakcja, że masz lepsze pvp niż twoja ofiara)>powrot do punktu pierwszego.. Tibia wciąga muszę przyznać, ale to tylko dlatego, że masz chęć bycia lepszym od kogoś, a i tak zazwyczaj okazuje się, że nie jesteś najlepszy, bo znajdzie się jakiś "maniak", który zrobi szybciej skille/lvl...i ta grafika jeszcze kłuje w oczy..wszystko w 4 bitach (od kogoś to słyszałem, ale nie wiem czy to prawda-poprawcie mnie jeśli się mylę)..a teraz przytoczę słowa wielokrotnie powtarzane przez wielu graczy "CZY WARTO SOBIE MARNOWAĆ ŻYCIE PRZEZ TIBIĘ?!" wg mnie nie i żadne słowa krytyki nie spowodują, że zmienię zdanie

@up
4 kolejne światy to, kolejne, nieprzespane noce ludzi zamierzających być tam na pierwszym miejscu w expie/diście czy innych statystykach..."po co zaczynać grę na jednym serwerze jak po jakimś czasie przeniesiesz sie na nowy"
omg jest offline