Temat: 4 nowe swiaty
Zobacz pojedynczy post
stary 14-08-2005, 15:06   #81
Okrutny
Użytkownik Forum

Okrutny's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski

Okrutny ma numer GG 2232732 Okrutny ma login Tlenu orbes@o2.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez fil0nson
No człowieku, weź się zastanów. Gdybyś był na ich miejscu już to widze jak byś dawał grac za darmo... Pieniądze trzeba wpłacać regularnie, ponieważ trzeba z czegos utrzymywac serwery. Nie chcesz nie kupuj PACCA twój problem, nie będziesz The Best. Chcesz być The Best, kup sobie PACCA. Ja Cipsoft szanuj za tą prace jaką włorzyli w tą grę i może jest to dużo pieniędzy, ale jest to poczęści adekwatne do tej gry.

Fajnie że nowe świat, zagram na Obsidi.
Wlasni rozumiem wyglady jakies tam duperele, tereny, brak kolejek, ale to ze PACC koniecznie musi byc the best to juz szczyt zachłanności. Nie no, bedziemy kur** czekali (cii co chca grac na nowych) 2 tygodnie aby moc zaczac odrabiac straty od PACC-a. I sie dziwicie ze tyle ludzi to oszusci i uzywaja boty. Inaczej FACC nigdy by niy byl na czolowce... Ja juz tylko czekam na nowa wersje TBI i tyle
@Edit
A se zagram na obsidii...
Bede 24h skilowal z... bratem w pokoju obok, od czasu do czasu sie przesune o jedno pole lbu uruchomie bota ktory zrobi wszystko. Wtedy bede miec sile PACC gleboko w dupie :-)
@Edit UP:
Chealse i Real to moje ulubione druzyny Jeszcze Manchester dochodzi. A Arselalu, i barcelony(grr...) nienawidze, buehehe
11:03 Ghart: no to najlepiej przebywac jak najdalej od lagow
11:04 Okrutny: wiesz z co to jest lag?
11:04 Ghart: no potwor pisali w poradniku ale jaki to nie wiem
Gram dla przyjemności - play 4fun. Tibia to tylko gra.

Ostatnio edytowany przez Okrutny - 14-08-2005 o 15:10.
Okrutny jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.