Cytuj:
Oryginalnie napisane przez fil0nson
No człowieku, weź się zastanów. Gdybyś był na ich miejscu już to widze jak byś dawał grac za darmo... Pieniądze trzeba wpłacać regularnie, ponieważ trzeba z czegos utrzymywac serwery. Nie chcesz nie kupuj PACCA twój problem, nie będziesz The Best. Chcesz być The Best, kup sobie PACCA. Ja Cipsoft szanuj za tą prace jaką włorzyli w tą grę i może jest to dużo pieniędzy, ale jest to poczęści adekwatne do tej gry.
Fajnie że nowe świat, zagram na Obsidi. 
|
Wlasni rozumiem wyglady jakies tam duperele, tereny, brak kolejek, ale to ze PACC koniecznie musi byc the best to juz szczyt zachłanności. Nie no, bedziemy kur** czekali (cii co chca grac na nowych) 2 tygodnie aby moc zaczac odrabiac straty od PACC-a. I sie dziwicie ze tyle ludzi to oszusci i uzywaja boty. Inaczej FACC nigdy by niy byl na czolowce... Ja juz tylko czekam na nowa wersje TBI i tyle

@Edit
A se zagram na obsidii...
Bede 24h skilowal z... bratem w pokoju obok, od czasu do czasu sie przesune o jedno pole lbu uruchomie bota ktory zrobi wszystko. Wtedy bede miec sile PACC gleboko w dupie :-)
@Edit UP:
Chealse i Real to moje ulubione druzyny

Jeszcze Manchester dochodzi. A Arselalu, i barcelony(grr...) nienawidze, buehehe