Zobacz pojedynczy post
stary 12-04-2004, 20:08   #14
Monoskar
Użytkownik Forum

Monoskar's Avatar

Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna

Monoskar ma numer GG 3253757
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Pfk
1. Dobra, ale przecież mozna ją przejść na wyższym poziomie trudności, poodkrywać sekrety, być lepszym w danej grze.A nie po tygodniu odkładać ją na półkę.

2. A jak was nie stać kupujcie starsze gry, zaglądajcie do Media Markt zawsze mają jakieś fajne promocje,pozyczajcie coś od kumpli, grajcie w kilkumegowe gierki z neta itp. do czasu kupienia kolejnej wymarzonej gry.

3. Kupujcie orginały, to wyjdzie na dobre polskiemu rynkowi i producentom gier.I wam bo będziecie mogli mieć tańsze, lepsze gry.To tyle.
Ad.1 Call of Duty przechodziłem na wszystkich poziomach, gra "kupiona" w eMule'u...
Ad.2 A po co ? Niektórzy nazywają to kradzieżą, z drugiej strony nie wybijam szyby w sklepie i nie kradnę gry, to że ktoś ją share'ował to znak że chce się nią podzielić z innymi...
Ad.3 Według mnie żyjesz w świecie iluzji i "szklanych domów"... Jedynymi wygranymi w tym procederze będą wydawcy, którzy nabijają nieziemskie profity na każdą wytłoczoną płykę. 120zł za grę przy pensji robotnika 4zł/h, sorry, beze mnie :rolleyes: Podobna sytuacja panuje w przemyśle muzycznym ->70zł za płykę ?( Ponownie wybieram metąde dwuclicku na ikonce emule.bat
Dla porównania: w USA płytka Linkin Park "Reanimation" (nowość w 2002) za 12$ przy stawce studenta w hotelowej pralni 8.5$/h. Daj mi takike ceny i przeliczniki w Polsce i już niegdy nic nie spiracę...
3) 14
4) knight
5) 42/39 22mlvl
7) Szaukam, żeby mniec prostekt
9) sama nie wiem czy sie na cokolwiek nadaje ...
Monoskar jest offline   Odpowiedz z Cytatem