Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nightwalker
R/Mo hmm moim zdaniem niezbyt udane polaczenie. No ewentualnie jesli skupisz sie na Procie to moze być, ale myśle, że ranger powinien bardziej ofensywnie byc nastawiony (mozesz sprobowac ze smitingiem, ale druzyna chyba nei bedzie zadowolona, chodz smiting to bardzo dobra rzecz)
|
Dupa a nie :> Nie grasz R'ką to nie gadaj
Więc,
R/Mo jest jedynie dobry na PvE (ale na taki luźny farming itp...), R/E To większość na początku wybiera, bardzo dobry na PvE (zależy jakei skille), R/N Jeśli idziesz w Conditiony (Krew zalewa jak masz taki spam ikonek w lewym górnym rogu... takie 2 rzędy

) to wymiatasz.... ale potrzeba dobrego teamu. R/W ... dla mnie to shit...ale potrafi nieźle dowalić... ze skillem bleeding (mam anti skill na to...odsyłam spowrotem kolesiowi :> ) i inne bzdety warriora... tylko dobry na low lvl, na tombach lepiej się z tym nie pokazywać. R
* Avager to czysty Anti Monk (skille na zabieranie many - jest taki jeden rangera co zabiera 10 many...a kosztuje 10 - skill od expertise... czyli mam z 10 experitse to to kosztuje mnie 6-7 many), skille na przerywanie aktualnej czynności (skilli, czarów, signetów) no i mesmerka na wywalenie przeciwnikowi Many (Dobry build jedynie na PvP... ja tam wole Conditiony :> ). Co tam jeszcze zostało ? Nic....
Ranger to raczej twór Conditionów... na UW jak trafisz do Trap Team to wszystko jasne (Bierzesz pułapki ...prócz Spike Trapa (elite skill) który neutralizuje inne conditiony). Więc robi się pierw taki spam trapów, następnie sie luruje potworki... wchodzą...leżą w 2 sekundki... tak samo jest na tombach..ale potrzeba minimum 2 monkow (bo tam to nie bezmyslne potworki :> ).
Czyli na PvE polecam:
Może te bazgroły moje pomogą ci wybrać :> .