Zobacz pojedynczy post
stary 15-08-2005, 18:21   #36
Qurak
Użytkownik Forum

Qurak's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2004

Domyślny

Nie wiem czy podwodne miasto byloby takie super jednak na pewno przyniosloby bardzo duze mozliwosci co do grafik potworów itemków itd.. bardzo podoba mi sie pomysl ze zwierzakiem.. chcialbym zeby facc mogli kupowac domki i zeby w tych domkach mogli trzymac zwierzaki.. fajnie tesh by bylo gdyby pory roku sie zmienialy oraz warunki atmosferyczne czyli slonce deszcz itd.. jednak zeby to wszystko mialo jaki taki wyglad to trzeba by zmienic grafike na 3d.. moglby pozmieniac i poporawiac grafiki wszystkiego naraz a nie po troche tak jak teraz.. poprawili swinie a deer chociaz jest duzo gorszy wyglada tak samo.. co do outfitów to moglo by byc tak zeby zalezalo to od tego co sie ma na sobie czyli zeby bylo widac jaki armor legi itd,, co by tu jeszcze dodac<co?>
Moim marzeniem jest aby zmienili silnik tibii na 3d co daloby bardzo duzo nowych mozliwosci animacjii itd.. co prawda tibia nie miala by juish tego klimatu ale napewno kazdego by tak wciagla jak terazniejsza tibia.. nie chodzi mi tu o wprowadzenie grafiki jak warcrafcie lub WoW ale takiej jak w sacredzie aby byla taka 3d ale zeby postacie nie byly zbyt wielkie i zeby tak bardzo wszystkiego nie zepsuc..
Dobre by tesh bylo gdyby wprowadzili animacje np do statków aby widac jak sie plynie na edron itd.. wprowadzenie koni jako srodku transportu i wprowadzenie do tego animacjii.. Dla bardziej zaawansowanych graczy mozna by wkoncu wprowadzic jakies lepsze potworki niz demon oraz wprowadzic jakies lepsze itemki niz dragon scale legi a te wprowadzic do normalnego obiegu..
Qurak jest offline   Odpowiedz z Cytatem