Zobacz pojedynczy post
stary 15-08-2005, 23:35   #5
Daimoni
Guest

Domyślny

Dzięki za linka. Już się przydał. Znalazłem odpowiedz na pytanie: "czy ktoś widział czerwonego UH-a?" Co prawda nie ma go tutaj ale widzę że są kolorowe runy z nie tymi symbolami co trzeba. A raczej runy nie w tych kolorach. Wiec możliwe jest że ten ktoś na forum kto twierdził że jedna zróżdrzek służy do kolorowania run miał rację. Na http://www.tibiaswe.com/library/misc/rune.htm znalazłem takie runki ale nic o nich nie wiadomo. Ich obrazek zamieszczam by was inspirował do poszukiwań. Zauważcie że są też runy z nieznanymi znakami. Czy wiecie może coś o nich? Mam na myśli te których nie ma na tibia.pl.

Tomekfaszcz –mylisz się. Od czego są questy?

Ja wam mówię „Różczki mają moc TAJEMNĄ!!” . Naszym zadaniem jest odkryć jaką.

dodane po edycji nr 1 :

Tak sobie myślę że może to nie jest zwykłe kolorowanie runków. Może wraz z kolorem zmienia się również natura danego runu. Powiedzmy że mamy „fire field” i „pokolorujemy” go na zielono (kolor trucizny). Myślę sobie że mógłby nadal być fire fieldem ale jego żywiołem nie byłby ogień tylko trucizna i działałby na istoty na które ogień nie działa tylko trucizna. Ma to sens? Mógłby ktoś to sprawdzić?

A to są wg mnie możliwe sposoby „kolorowania” run.
1.Blue/yellow/green/red spell wand do łapy i pusty run do drugiej i wypowiadamy magiczna formułę.
2.Zrobiony run dołapy , wand do drugiej i ”use with” i na runę.

Możliwe ,że aby to zrobić trzeba mieć pierścień i naszyjnik do pary. Czy ktoś mógłby to sprawdzić?

Ostatnio edytowany przez Daimoni - 16-08-2005 o 17:58.
  Odpowiedz z Cytatem