Zobacz pojedynczy post
stary 16-08-2005, 01:53   #78
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nuper
A tak wogole to uwazam ze te questy na tibii sa juz kompletnie skopane.Zeby ich rozwiazywanie dawalo przyjemnosc,nie powinno byc zadnych wskazowek,a juz napewno nie lista tego jakie questy istnieja.Jednak na wielu stronach istnieja ich opisy.Co z tego ze ja nie bede ich czytal,kiedy 9 osob na 10 zrobi to i bedzie latwo(a przynajmniej o wiele latwiej niz ja)zdobywalo nagrody.Rezultat taki ze te osoby beda mialy nagrody a ja nie.dlatego lepiej juz ze taka lista jest-troche pomaga,a nie ma spoilingu.Jednak wedlug mnie questy powinny byc o wiele trudniejsze i nagrody o wiele lepsze.Wtedy przed quest spoilingiem ludzi powstrzyma ZAZDROSC.Maza mi sie naprawde trudne zagadki,nad ktorymi trzebaby lamac glowe co najmniej tygodniami.Zalozmy na chwile ze quest z bazyliszkiem istnieje(osobiscie w to nie wierze).Takie wlasnie questy powinny byc-nad ktorymi trzebaby myslec i sprawdzac swiat tibii az do bolu.
Sama lista nie jest quest spoilingiem i zmniejszyla na samym forum pytania "hej, a jak wykonać ten i ten quest, mapke plx". Co do truuudnych questow - jak myslisz, ile musieli myslec gracze zanim wymyslili jak sie przechodzi taki banshee quest?? Ile ludzie juz mysla nad dark catedra quest? Sa łamigłówki w tibii. Nawet wiele. Niektore questy bylyby trudne, gdyby nie to, ze 90% graczy wie jak je zrobic jeszcze na rooku
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One
Shinjix jest offline