Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jimo
A ty modek okres masz czy co? Gadaj jak człowiek do człowieka z jakimś szacunkiem i nie usuwaj postów. Chyba że inaczej sie wykazać inteligencja nie potrafisz.
|
Nie widzialem tego. Jakbys przeczytal ten regulamin, ktory zaakceptowales przy rejestracji na forum to wiedzialbys, ze pisanie jednego posta pod drugim jest zabronione. Ciezko nacisnac "edytuj"?
A co do okresu to radze sie doedukawac, gdyz tzw. okresu dostaja tylko kobiety. Dodatkowo nie mam pojecia co ma okres do tego? Nie uczyli cie w podstawowce na WŻR(lub odpowiedniku tego przedmiotu, bo zmieniaja czesto nazwy) co to jest okres? Bo nie rozumiem jaki on ma zwiazek z tym, ze robie to co do mnie nalezy(np. usuwam posty ludzi, ktorzy nie potrafia nawet wyedytowac posta) i z tym, ze odpowiadam na twoje bezpodstawne zarzuty.
Cytuj:
Nie musisz jechać po każdym kto coś napisze, miałeś za mało miłości w rodzinie?
|
1. Poddales pod watpliwosc nasz wybor zwyciezcow.
2. Nie powiedziales nawet o kim mowisz, jak juz kogos chwalisz to wypadaloby wiedziec przynajmniej jakiego ma nicka.
3. Nie przedstawiles w swoim pierwszym poscie ZADNYCH argumentow dlaczego praca, o ktorej mowisz jest lepsza od tych, ktore wygraly.
4. I jeszcze masz pretensje do tego, ze ci odpowiedzialem?
Dla mnie twoje wypowiedzi sa na poziomie pierwszego lepszego 12 latka, ktorych pelno pisalo przed toba. A co do tego tekstu o milosci to ostatnio takie cos slyszalem w przedszkolu spory kawalek czasu temu, wiec prosze nie przynos takich tanich i dziecinnych tekstow na to forum.
Dodatkowo moj post jest takze kierowanych do tych wszystkich, ktorzy to pisza tylko jak to my sie nie znamy i ze nie potrafimy wbrac zwyciezcow.
Cytuj:
A tak wogóle to sie przezwyczaiłes chyba ze same kajtki tu pisza to jedziesz po nich >.> Żal mi Ciebie.
|
Nie, na tym forum jest wiele ludzi doroslych, albo przynajmniej potrafiacych pisac madrze. Twoje posty sa na poziomie "kajtkow" o ktorych mowisz.
Cytuj:
A ile zarabiacie na tej stronce?
|
Hosting jest sponsorowany przez fpp.pl i nie zarabiamy NIC na niej(co tez bylo wiele razy pisane, ale jak ktos taki jak ty moze wiedziec do czego sluzy przycisk "szukaj").