Zobacz pojedynczy post
stary 16-08-2005, 04:00   #447
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jimo
A ty modek okres masz czy co? Gadaj jak człowiek do człowieka z jakimś szacunkiem i nie usuwaj postów. Chyba że inaczej sie wykazać inteligencja nie potrafisz.
Nie widzialem tego. Jakbys przeczytal ten regulamin, ktory zaakceptowales przy rejestracji na forum to wiedzialbys, ze pisanie jednego posta pod drugim jest zabronione. Ciezko nacisnac "edytuj"?
A co do okresu to radze sie doedukawac, gdyz tzw. okresu dostaja tylko kobiety. Dodatkowo nie mam pojecia co ma okres do tego? Nie uczyli cie w podstawowce na WŻR(lub odpowiedniku tego przedmiotu, bo zmieniaja czesto nazwy) co to jest okres? Bo nie rozumiem jaki on ma zwiazek z tym, ze robie to co do mnie nalezy(np. usuwam posty ludzi, ktorzy nie potrafia nawet wyedytowac posta) i z tym, ze odpowiadam na twoje bezpodstawne zarzuty.

Cytuj:
Nie musisz jechać po każdym kto coś napisze, miałeś za mało miłości w rodzinie?
1. Poddales pod watpliwosc nasz wybor zwyciezcow.
2. Nie powiedziales nawet o kim mowisz, jak juz kogos chwalisz to wypadaloby wiedziec przynajmniej jakiego ma nicka.
3. Nie przedstawiles w swoim pierwszym poscie ZADNYCH argumentow dlaczego praca, o ktorej mowisz jest lepsza od tych, ktore wygraly.
4. I jeszcze masz pretensje do tego, ze ci odpowiedzialem?

Dla mnie twoje wypowiedzi sa na poziomie pierwszego lepszego 12 latka, ktorych pelno pisalo przed toba. A co do tego tekstu o milosci to ostatnio takie cos slyszalem w przedszkolu spory kawalek czasu temu, wiec prosze nie przynos takich tanich i dziecinnych tekstow na to forum.
Dodatkowo moj post jest takze kierowanych do tych wszystkich, ktorzy to pisza tylko jak to my sie nie znamy i ze nie potrafimy wbrac zwyciezcow.

Cytuj:
A tak wogóle to sie przezwyczaiłes chyba ze same kajtki tu pisza to jedziesz po nich >.> Żal mi Ciebie.
Nie, na tym forum jest wiele ludzi doroslych, albo przynajmniej potrafiacych pisac madrze. Twoje posty sa na poziomie "kajtkow" o ktorych mowisz.

Cytuj:
A ile zarabiacie na tej stronce?
Hosting jest sponsorowany przez fpp.pl i nie zarabiamy NIC na niej(co tez bylo wiele razy pisane, ale jak ktos taki jak ty moze wiedziec do czego sluzy przycisk "szukaj").

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 16-08-2005 o 04:02.
Dr. Omader jest offline