Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jimo
Więc jeśli moge juz podac argumenty to prosze: Maglelf ma niezłą fotę ponieważ:
- musiał znalesc odpowiednie do tego miejsce, co wcale nie jest proste
- i nie jest to zwykły podpalony kijek, lecz prawdopodobnie oblany naftą bądz czymś podobnym
- "doróbki" sa znikome, dodaja tylko jakosciu zdjeciu
- pomysł jeden z lepszych
Czy teraz odpowiesz jak człowiek czy znów stwierdzisz ze to glupoty? Wykaż troche człowieczeństwa prosze?
|
No widzisz, jak chcesz to potrafisz uargumentowac swoja wypowiedz. Nie dalo sie tak odrazu napisac?
Zostaly zgloszone 132 zdjecia i gdyby bylo nas stac na to, to bez problemu wybralibysmy conajmniej 20 naprawde dobrych zdjec, ktore zasluguja na nagrode. Niestety mielismy tylko 2 Premium Accounty, potem sie zwiekszylo to do 3 nawet, co i tak jest niezlym osiganieciem jak na strone, ktora jest sponsorowana i mamy problem z wyciagnieciem kolejnych serwerow, a co dopiero kasy na konkursy. Niestety to jest konkurs w ktorym zwyciezce wybieralo jury(w tym wypadku modkowie), a jak powszechnie wiadomo to gusta ludzi sa rozne. Nam akurat te zdjecia sie spodobaly, a to ze tak dlugo "obradowalismy" tylko pokazuje, przed jak ciezkim wyborem stalismy.
A co do najezdzania, to ty pierwszy na mnie(jako modka) najechales sugerujac, iz zdjecie bylo za dobre i ze nie znamy sie na ocenianiu takich zdjec. To ty tez rzuciles tekstem o okresie, ktory wogole nie pasuje do sytuacji oraz ty rzuciles tekstem o braku milosci, ktory jest na bardzo niskim poziomie. Jak ktos mnie tak atakuje to nie mam do niego szacunku.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jimo
Bo ten topic został stworzony własnie do tego by ludzie pisali co o tym mysla, nie wiesz tego? A niby administrator
|
Tak, zostal stworzony do wyrazania swojej opini. Opinie maja to do siebie, ze powinny byc poparte argumentami, szczegolnie gdy sie cos komus zarzuca. Ty nie miales argumentow, ty miales tylko szczeniackie teskty. Ja ci odpowiadam argumentami, ty mi szczeniackimi tekstami. I kto tu jest zalosny?
ps. Nie posadzaj mnie o czlowieczenstwo...