Temat: Akcja "ghoul"
Zobacz pojedynczy post
stary 16-08-2005, 05:05   #146
Moon-Rider
Użytkownik Forum

Moon-Rider's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2005

Domyślny

Dobra kurde tam ... nic sie nieznacie na tych bajeach ... a wiec idzie tak ... klucz istnieje ... ale jeden do zupełnie innego pokoju ... to ten nad Tomem czy jak mu tam ... co za wiadrem jest dzwignia ... nom i ta dzwignia otwiera ghula ... tam gdzie ghul pickiem kopiemy i wyciagamy next key albo dzwignie ... no i idziemy do mh ... i drzwi sa otwarte ... poczym trzeba zabic mm albo go sprytnie ominac ... a po wejsciu w tp przenosimy sie gdzies ... nie wiem gdzie ... no bo to niby tp z/do miasta minosów ...

Jest druga wersja jeszcze ... zanim otworzymy pokój nad Tomem trzeba otworzyc pokoj tam nad sklepem dla pac po stronie fac ... i tam bedzie key do tego na Tomem ...

No i kolejna wersja ... ta dzwignia wcale nie jest do ghula czy mh ... tylko do tego pokoiku obok co sa kraty ...

Ja tam niezajmuje sie mh czy ghulem ... mnie bardziej intryguje ta dzwignia pod wiadrem :> ... to tyle ... moze sobie cos ułozycie ... a moze nie ...

A jeszcze ... co do tych ukrytych tuneli ... do tej pory nie pokazano mi tego ... ja nadal czekam ... ale chyba sam zaczne kopac ...
Moon-Rider jest offline