Ten post będzie mega chamski, jak ktoś zacznie płakać, to nie moja wina, ale jestem wybitnie wkurzony i zaraz sie wyładuję, bo inaczej wybuchnę. Od razu pragnę też obiecać że taki pos nie powtórzy się już nigdy aż do następnego razu. Mam zamiar wjechać na użytkowników tak odstro, jak jeszcze nigdy, więc osoby o słabych nerwach proszone są o zamknięcie okna/panelu przeglądarki i wejście na rotfl.pl.
@topic
raz
Człowieku (?) ile ty masz lat, co? sześć? osiem? co ty se kurde myślisz, że jeszcze może ci zapłacić mamy za tego neta? nie umiesz odpalić google.pl i sam sobie poszukać? co to my niby jesteśmy, first ****a aid żę mamy we wszystkim pomagać?
RUSZ DUPE *******ony leniuchu i SAM SIE O SIEBIE TROCHE ZATROSZCZ
dwa
a gdzie ty ****a mieszkasz? zapiździucha dolna czy warszawa? jak już ktoś miałby się nad tobą zlitować to może byś mu choć trochę UŁATWIŁ i powiedział jaką masz okolicę? ja nie wątpie, że bygdoszcz to bydgoszcz, ale do cholery, jakaś różnica między centrum a peryferiami miasta chyba jest, nie? co ****a, myslisz ze mamy jakies telepatory czy inne szklane kule i se z nich na zawołanie wyczytamy/wyskanujemy z twojego mózgu całe potrzebne info?
trzy
wytłumacz mi, po kiego kija mam się tobą zająć skoro tobie nawet nie chce się poprzesuwać myszki o jeden metr a ja mam za tobą za*******ać? nosz ****a za c***a tego nie zrozumiem, czemu ja mam harować a ty się rozsiądziesz jak wół i nic ****a nie będziesz robił, tylko czekał aż ci gotowe podetkną?
cztery
RUSZ DUPE LENIU ŚMIERDZĄCY
pięć
Nie podoba ci sie provider, to zrezygnuj. Bez internetu też da się żyć. A jak posiedzisz na modemie to od razu zmienisz zdanie o tej "głupiej" neozdradzie.
sześć
mały edit, ale to niczego nie zmienia.
(01:24:37) [ciach]: btw mozesz dodac pkt 7 ze nikt mu nie kazal podpisywac umowy
(01:24:43) [ciach]: bo nie trzeba bylo jej podpisywac
(01:24:54) [ciach]: w umnie w sieci zostalismy przy starej opcji
(01:25:06) [ciach]: placimy wiecej niz ludzie o takim samym laczu z limitami
(01:25:10) [ciach]: ale nie mamy ich

(01:25:22) [ciach]: i nie bylo ****a nigdzie napisane ze ja musze podpisac ta umowe
(01:25:41) [ciach]: bo to by bylo wbrew pierwszej umowie ktora zawarla sasiadka z nimi wczesniej
ojojoj, no to sie dzieciątko psiejechało? ćia dobźie citać, to by ploblemof nie bylo...
ahuahuahuahuahua!
siedem
Jak nie wiesz czemu wprowadzili limit, to, z łaski swojej, nie ******* że jest głupi, bo gówno wiesz.
no, trochę mi ulżyło. jest jeszcze jedna sprawa. do reszty baranów, którzy tu pisali, a ich posty szlag trafił (zwłaszcza tych dwóch, co mieli posty numer 2 i 3, reszta raczej była w porządku, chociaż były offtopy)
pokażdie mi, paniusie, GDZIE ****A we pierwszym poście jest napisane "TU MOŻECIE SIE CHWALIĆ SWOIMI ŁĄCZAMI I BEZCZELNIE NABIJAĆ POSTY PISZĄC ZUPEŁNIE NIE NA TEMAT" nosz ****a powiedzcie mi gdzie, bo za te posty które tu wepchnęliście bardzo chętnie udupiłbym was na 7 pełnych dzionków, tylko wasze szczęście że mi sie klikać nie chce.
dobra, to koniec. Tak, mam być miły i uprzejmy, ale czasami mnie ponosi. Dzisiaj miałeś pecha, że trafiło na ciebie. jutro, to może być ktoś inny, więc radzę MYŚLEĆ!
i w k[piik] tle teraz leci
ORION a ja mam wielką ochotę roznieść kogoś na gazrurce.