Zobacz pojedynczy post
stary 16-08-2005, 12:52   #260
Macieq17
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mefisto Er
miałem paladyna lvl 35 skile 77/65 i jakoś dostałem baty od 25 knighta pomimo to ze mialem za***isty skile i super stuff...

Moim zdaniem Knight jest lepszy... Taki knight 60 lvl i mag 60 lvl bili sie pod depo, knight obrywał na mase ale mag tez nie gorzej... tyle ze magowi sie skończyły sdeki, zaczą naparzać z gfb, a knight tylko sie uhał i wkońcu zabił maga bo skończyły mu sie runy...

Chciałem jeszcze dodać że Palkiem sie fajnie gra i expi.. ale knight jest lepszy!!

Pozdrawiam
Mefisto Er
Chciałem Tutaj przyznać koledze racje,ponieważ jest tak...jak on pisze..ma racje jeśli Knight Doleci do Pallka to Pallek niema szans,knight jest dobry wtedy gdy ma 30+ i Bp...Uh Skille 65/65,sam gram Knightem i z lvl 22,skopałem tyłek kolesiowi z 34 lvl.. (PaLlek),a nawet nie miałem wtedy 4mlvl zeby sie uhnąc tylko exurke,hehe smieszne co..ale prawdziwe,Każdy ma swoje plusy i minusy,wszysyc mówią że Knight zdrzera za duzo Uh,jak blokuje... (*To se K***a sam stań tym swoim Sorcerkiem.. :| ze skillami 20/18),niema sie co smiać z knightów to potęzna profesja moim zdaniem,Sorc ma przewage Sd-kami,Druid-Uhami=(Traci Szybko zycie),Pallek-Bolty przy skillach 70 dista dawają niezłego kopa,choć i tak przegra z Knightem..chyba ze ma wyższy lvl...o 3/4 pozdrp

@LL

Live for MUSIC......
Macieq17 jest offline   Odpowiedz z Cytatem