Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mefisto Er
miałem paladyna lvl 35 skile 77/65 i jakoś dostałem baty od 25 knighta pomimo to ze mialem za***isty skile i super stuff...
Moim zdaniem Knight jest lepszy... Taki knight 60 lvl i mag 60 lvl bili sie pod depo, knight obrywał na mase ale mag tez nie gorzej... tyle ze magowi sie skończyły sdeki, zaczą naparzać z gfb, a knight tylko sie uhał i wkońcu zabił maga bo skończyły mu sie runy...
Chciałem jeszcze dodać że Palkiem sie fajnie gra i expi.. ale knight jest lepszy!!
Pozdrawiam
Mefisto Er
|
Chciałem Tutaj przyznać koledze racje,ponieważ jest tak...jak on pisze..ma racje jeśli Knight Doleci do Pallka to Pallek niema szans,knight jest dobry wtedy gdy ma 30+ i Bp...Uh Skille 65/65,sam gram Knightem i z lvl 22,skopałem tyłek kolesiowi z 34 lvl.. (PaLlek),a nawet nie miałem wtedy 4mlvl zeby sie uhnąc tylko exurke,hehe smieszne co..ale prawdziwe,Każdy ma swoje plusy i minusy,wszysyc mówią że Knight zdrzera za duzo Uh,jak blokuje... (*To se K***a sam stań tym swoim Sorcerkiem.. :| ze skillami 20/18),niema sie co smiać z knightów to potęzna profesja moim zdaniem,Sorc ma przewage Sd-kami,Druid-Uhami=(Traci Szybko zycie),Pallek-Bolty przy skillach 70 dista dawają niezłego kopa,choć i tak przegra z Knightem..chyba ze ma wyższy lvl...o 3/4

pozdrp
@LL