Temat: Nowe POtwory
Zobacz pojedynczy post
stary 16-08-2005, 15:47   #8
Van_Waterflew
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Olsztyn

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Lunara
Van_Waterflew ma numer GG 5654490
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adelscott
Hmm Tibia.pl jest oficjalnym serwisem o Tibii a jednak od tygodnia nie ma tu w dziale POTWORY statystyk nowych potworów. Nie przeszkadza mi to zbytnio ale na mało znanej stronie www.tibia.wot.pl jest to już od "dawna". Gdzie ta oficjalność ??
gościu sam posiedź na spawnach potworków to dowiesz sie sam jak zachowujo ile majo hp a i sprubuj potem je ssumonwac noi zobaczysz czy sie je da czy ilość many jaka jest potrzebna by danego potworka summonować...

PSla ciebie i nnych gości którzy nie wiedzą jak sie zachowują nowe potworki dla facc (nie mam pacca) napisze tabelke:
_____________________________________________Smuggler_____________________________________________
Cytuj:
Hmmmmm troche silniejszy rot dotąd wypadło mi: combat knife, 10gp, torches...
_____________________________________________Bandit_____________________________________________
Cytuj:
Hmmmmm troche silniejszy od wild warriora dotąd wypadło mi: combat knife, około 30gp, torches, war hammer, mace, brass armor...
_____________________________________________Tarantula_____________________________________________
Cytuj:
No to jest jsuz troche wyszsza szkoła jazdy tarantula jest szybka jak gs i ma atak mniej wiecej jak cyclop najlepiej zabić jo knightem przy słabych skillach na full defie używając run, wyszsze lvle biją jak chcą, pallki powinny walić je z blokerem poneiwarz w dark cathedral jest mało miejsca do uciekania loot:kasa, time ring, coś jeszce?
Van_Waterflew jest offline   Odpowiedz z Cytatem