Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zimne_piwo
lol a znasz takie programy do ukrywania ip? lub zmieniania? myslisz, że admini nie mają co robić tylko bawić się w "hakerów" i sprawdzać kto jaki ma ip i czego używa do jego zmiany? =\
|
LOL555
Proste

ukryjesz IP i niegłosujesz, bo nie będzie można go wykryć.
Zmienisz IP masz bana od gmów na tibii za dzielenie konta z kimś innym hyhyhy
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Czy slyszales o czyms takim jak zmienne IP, albo sieci po pareset osob? Czy chociazby kafejki internetowe.
|
Sieć po pareset osób.....i co z tego ? musiał byś każdą namówić żeby wszedła na forum, zarejestrowała się i zagłosowała....
A kafejki....przecież dużo osób używa kafejek, którzy pewnie swoje głosy już oddali, co prawda niektórzy stracą możliwość głosowania (ktoś inny przed nimi), ale to mały promil z całości.
Chodźby ktoś obskoczył kafejki, dajmy na to że 100kompów, zyskał te 100głosów, jednak koszty też by jakieś poniósł

jak wiadomo kafejka za free nie jest hyhyhy
Cytuj:
Mam gleboko gdzies to ze nie podoba ci sie kogo wybralismy. Bo to MY wybieralismy kto wygra, a kto nie i wbijam w to, ze komus sie nie podobaja wyniki.
|
Tłumacząc na polski, masz gdzieś sporą część użytkowników tego forum ^^ GZGZ
Cytuj:
Poza tym pragne cie uswiadomic, iz ten temat jest do pisania opini na temat zdjec, nie na temat tego jak ocenialismy. Wiec trzymaj sie tematu
|
No bardzo dobrze że to zauważyłeś od czego jest ten temat ^^
Bo ja napisałem swoją opinię, z małą sugestją co do kolejnego (jak by był) konkursu.
Po czym ty skomentowałeś to, iż mam
Cytuj:
uzywac tego czegos co sie mozg nazywa
|
Więc chyba ty pierwszy temat zmieniłeś a nie ja....ja się tylko teraz bronię przed obelgami ^^
Niewiem skąd pomysł na taki komentarz miałeś, może zdenerwowało cię
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tajemniczy Kolo
P.S.2. pewnie każdy z was chciałby być GM i dlatego to wybraliście hahahahahaha
|
Co było z mojej strony małym żartem ^^ ale chyba nie masz mocnych nerwów.