Zobacz pojedynczy post
stary 16-08-2005, 20:53   #465
tajemniczy kolo
Guest

LOL

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zimne_piwo
lol a znasz takie programy do ukrywania ip? lub zmieniania? myslisz, że admini nie mają co robić tylko bawić się w "hakerów" i sprawdzać kto jaki ma ip i czego używa do jego zmiany? =\
LOL555
Proste ukryjesz IP i niegłosujesz, bo nie będzie można go wykryć.
Zmienisz IP masz bana od gmów na tibii za dzielenie konta z kimś innym hyhyhy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Czy slyszales o czyms takim jak zmienne IP, albo sieci po pareset osob? Czy chociazby kafejki internetowe.
Sieć po pareset osób.....i co z tego ? musiał byś każdą namówić żeby wszedła na forum, zarejestrowała się i zagłosowała....
A kafejki....przecież dużo osób używa kafejek, którzy pewnie swoje głosy już oddali, co prawda niektórzy stracą możliwość głosowania (ktoś inny przed nimi), ale to mały promil z całości.
Chodźby ktoś obskoczył kafejki, dajmy na to że 100kompów, zyskał te 100głosów, jednak koszty też by jakieś poniósł jak wiadomo kafejka za free nie jest hyhyhy

Cytuj:
Mam gleboko gdzies to ze nie podoba ci sie kogo wybralismy. Bo to MY wybieralismy kto wygra, a kto nie i wbijam w to, ze komus sie nie podobaja wyniki.
Tłumacząc na polski, masz gdzieś sporą część użytkowników tego forum ^^ GZGZ

Cytuj:
Poza tym pragne cie uswiadomic, iz ten temat jest do pisania opini na temat zdjec, nie na temat tego jak ocenialismy. Wiec trzymaj sie tematu
No bardzo dobrze że to zauważyłeś od czego jest ten temat ^^
Bo ja napisałem swoją opinię, z małą sugestją co do kolejnego (jak by był) konkursu.
Po czym ty skomentowałeś to, iż mam
Cytuj:
uzywac tego czegos co sie mozg nazywa
Więc chyba ty pierwszy temat zmieniłeś a nie ja....ja się tylko teraz bronię przed obelgami ^^
Niewiem skąd pomysł na taki komentarz miałeś, może zdenerwowało cię

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tajemniczy Kolo
P.S.2. pewnie każdy z was chciałby być GM i dlatego to wybraliście hahahahahaha
Co było z mojej strony małym żartem ^^ ale chyba nie masz mocnych nerwów.

Ostatnio edytowany przez tajemniczy kolo - 16-08-2005 o 21:15.