To są statsy które policzyłem.
Orshabaal (Demon)
Nie wiem ile hp daje około 10000 expa wypada z niego green gem, 7 black pearl's, devil helmet, thunder hamer, strange symbol, mind stone, silver dagger, two handed sword, golden legs, fire axe, double axe, 3 talons, 181 gp. Wali wręcz i na dystans ("Big fire bomb", "Big poison bomb", "Big Energy Bomb"(chyba), "Big berzerk" i GFB ) i wali z Energy Beama. Summonuje Fire Elementale i Demony. Wysysa mane i na bank się leczy.
Występowanie: Edron
Fernfang (Monk)
Około 400 HP daje 400 expa wypada z niego wolf toth chain i blank rune. Wali na odległość (magia). Leczy się i przywołuje War wolfy.
Występowanie: Wyspa druidów
Grorlam (Stone golem)
Około 3000 HP daje 1600 expa wypada z niego power ring. Wali na odległość (głazy) i wręcz. Leczy się i używa haste, prawdopodobnie przywołuje stone golemy.
Występowanie: Jaskinie pod Greenshore
The Old Widow (Giant spider)
Około 3200 HP daje 2000 expa wypada z niego (chyba) 0- 69 gp. Wali na odległość (pluje trucizną), wręcz i "Big Poison Bomb". Przywołuje GSy, prawdopodobnie używa haste.
Występowanie: Plain of Havoc
General Murius (Minotaur guard)
Około 550 HP daje 300 expa wypada z niego chain legs i kasa (nie pamiętam ile). Wali wręcz i z exori. Przywołuje Mino guardy i mino archery.
Występowanie: Mintwalin
Demodras (Dragon Lord)
Około 5000 HP daje 4000 expa wypada z niego kasa (chyba do 200 gp) 0-7 dragon ham, small stone i small sapphire. Wali wręcz na dystans (fire bomb i fire ball) i fire wave. Leczy się i przyzywa Dragony.
Występowanie: Venore Dragon Lair
The Evil Eye (Elder Beholder)
Około 1100 HP daje 500 expa wypada z niego kasa (0- 60 gp). Wali na dystans (soul fire, poison) i wali z wave'ów (nie traktować dosłownie z nazw) water, poison i paralyze. Paraliżuje, chyba wysysa mane. Przywołuje Demon skeletony i ghosty.
Występowanie: HellGate
Dharalion (Elf Arcanist)
Około 300 HP daje 360 expa wypada z niego chleb i bag. Wali na dystans (trucizna i magia- energia). Leczy się i summonuje demon skeletony.
Występowanie: Elf Fortress
Necropharus (Necromancer)
Około 700 HP daje 700 expa nic z niego nie wypada(?). Wali na dystans (trucizna). Leczy się.
Występowanie: Drefia
Halloween Hare (Rabbit)
Nieśmiertelny. Wali wręcz nieskutecznie. Przemienia w Ghost, Whitch, Skeleton, Mummy, Vampire
Występowanie: Tibia (w Halloween)
Ten post będe aktualizował dodając nowe nazwy i statystyki.
Ostatnio edytowany przez Gracz Tibii - 26-02-2006 o 00:08.
|