Zobacz pojedynczy post
stary 16-08-2005, 22:29   #1
Bakura
Użytkownik Forum

Bakura's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2005

Imię: Bakura Pol
Gildia: Heroes Home
Świat: Elona
Poziom: 20
Domyślny Helbreath PL Test

Hellbreath każdy z was powinien znać...a przynajmniej widzieć screeny.Bardzo popularna gra

Ściągamy najzwyklejszego klijenta z www.helbreath.pl ,lub jeśli nie działa download z www.helbreath.com-wiem ,że krzaczki...ale warto ^^ W ostateczności www.helbreath.com.pl

Powinno ściągnąć wersje 3.72 (ja zacząłem grać na takiej...i działa.Niewiem jak z innymi ,ale update powinno wszystko naprawić.

Następnie ściągamy update z www.drajwer.iglu.cz/update***** I rozpakowujemy do folderu Helbreath zajinstalowanego wcześniej na komputerze

Zakładamy potem lub wcześniej jak wam się nudzi konto na www.helbreath.pl

Możecie poczytać (dużo odnośników nie działa:/ no ,ale.....)

Następnie logujemy się do gry.Idziemy zabić pare slimów...kiedy nabijemy 19 lvl wybieramy w jakim mieście chcemy grać elven...trudniej zdobyć hero set ,ale są fory ,ponieważ dużo tam jest więc i tyłek ci ochronią ^^ W Aresdan łatwiej zdobyć hero set...raz ,że w elven dużo newbie jest i ich ubić łatwo można ,a dwa ,że elvów dużo

EEee...chyba wszystko?EXP bardzo duzy...w godzine 200 lvl -.^ Ale zawsze fajnie się pobawić można ^^

To tyle...pewnie jest troche błędów ,ale jakby co to pisać.
Bakura jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.