Zobacz pojedynczy post
stary 17-08-2005, 03:18   #48
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qurak
Moze jeszcze dobrze by bylo jakby wprowadzic demony dla facc i necro i 8 bosów z ankrahmun i najlepiej zeby cala tibia stala sie dla pacc.. zeby nie bylo pacc zeby wszyscy byli równi??
Ludzie jak cos piszecie to pomyslcie troche jak chcecie zeby tibia byla równa dla wszystkich to napiszcie petcje do cipów zeby tibia byla tylko dla pacc i zeby zlikwidowac facc.. wtedy na pewno pacc bylby tanszy to po pierwsze a po drugie tibia bylaby równa dla wszystkich.. cip soft musi za cos utrzymac servery i cala ekipe i dlatego jalepsze bonusy maja trylko pacc gdyz im sie to naprawde nalezy.. cieszcie sie ze nie jest tak jak w WoWie i placenie duuuuzo drozszych cen nie jest obowiazkowe i ze mozecie kupic sobie wszystkie itemy i wogóle cieszcie sie ze mozecie grac za darmo.. przestancie narzekac ze cos dla facc. cipsoft mysli o wszytkich jednak pierwszenswo maja pacc gdyz oni placa za ta gre i to jest sluszne ze wszystkie nowe tereny sa dla pacc i najlepsze bonusy tylko im sie naleza..
Sory za tak chaotycznie napisany post ale taki z reguly jestem;]
Tjaaa.Zacze milego wydania 90zł "CIĘŻKO ZAROBIONYCH PIENIĘDZY PRZEZ RODZICÓW ROZPIESZCZONY EGOISTO" za oglądanie pikselek biegających po ekranie,niektózy wydale na pacca tyle,że ich starzy mogli by sobie kupić za to nową lodówkę...albo odkurzacz...Mogłem sobie kupić pacc.ale wolałem zamiast tego przenośną mp-trójkę.I to był bardzo słuszny wybór
.Potem było by kolejne zmartwienie rodziców typu"Skończyło się ! kupcie mo nowego pacca"

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!
Walekifa jest offline   Odpowiedz z Cytatem