Zobacz pojedynczy post
stary 17-08-2005, 10:21   #157
Rejdi
Guest

Domyślny

Cytuj:
Bo ta gra jest bez sensu Jakiejś wielkiej nowości to nie odkryłeś - wszyscy to wiedzą. Mimo to w to gramy, czemu ? W sumie to niewiem... gram po prostu...
Zgadzam się, ta gra jest bez sensu Ale chyba wiem czemu w nią mimo wszystkim gramy. Na początku urzeka nas świat, całkiem inny od naszego zwykłego. W Tibii możemy wszystko osiągnąć. Potem kiedy dowiemy się, że to nie takie łatwe zaczyna urzekać nas ta wielka internetowa/tibijska społeczność i mamy wielke plany przygód, które będziemy przeżywać z przyjaciółmi. I tak niektórzy na tych planach się zatrzymują (nooby lvle 11-20) a niektórzy je realizują

@topic
Ja tam problemu ze starszymi nie mam raczej Wyjaśniłem im na czym polega Tibia i oni właściwie się cieszą, że mam kontakt z innymi nardowościami i rozwijam swój angielski bla bla bla. Nie interesują się bliżej moją znajomością z Tibią. Ale pacca kupić nie chcieli :< Pierwszy pacc kupiłem sobie sam 90 zł (swoje oczywiście, nie podkradam!) do koperty i migiem na poczte ;P Później były pacce za tibian cash i tak już yba zostanie, ale jakby co to mam mnóstwo kasy.

Ostatnio edytowany przez Rejdi - 17-08-2005 o 10:30.
  Odpowiedz z Cytatem