Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sphinx123
Pewnie mnie zaraz wyśmiejecie,ale moim zdaniem to powinni wylosować 10 zdjęć przykładowo i potem zrobić sondę,które się najbardziej podoba.
|
Bad idea :/
Cytuj:
Moim zdaniem jeśli chodzi o to że wszyscy pospadali z krzeseł to chyba na widok zdjęcia Dziewki gdzie są gó***arze obwiązane siatką ogrodową i mają mopy w rękach.
|
Yeach! xDxDxD z tego zdjęcia to mozna spaść z krzesła
http://images.tibia.pl/images/konkurs/banda.jpg(PS.Zauważyłem że Harry ustawił się na tym zdjęciu i ma identyczną broń jak jeden bohater z herosa III Armegedon's Blade na obrazku w menu

)
Czy to zbieg okoliczności czy się wzorowałeś?
Cytuj:
Albo ta fotka na której kupują fluidy w sklepie spożywczym.
|
No były gorsze zdjecia,to neibyło takie złe,ja miałem tylko breche z tej sprzedawczyni co stała xD
Cytuj:
Na zdjęciu zwyciężcy niepodoba mi się nic
|
Leave he plx!!!Już to pisałeś;]
Cytuj:
w zdjęciu które zajeło drugie miejsce podoba mi się strój wampira ale z tym strojem pallka mogli sie postarać :/
|
Muj Herold z V klasy
Cytuj:
Trzecie miejsce powinno zająć pierwsze ,ponieważ to była najbardziej czasochłonna i kasochłonna(  )a także najbardziej przypominająca lokacje z Tibii praca.Wyobraźcie sobie ile trzeba było wydać tam kasy na plasteline!
|
40zł?a może już ją miał ?;]Klocki lego sa droższę xD
Według mnie powinno wygrać zdjęcie Maglelf'a ,nie za tego fire sworda ale za dorze zreobioną i klimatyczną walkę.