Elo
no więc:
mam dość wysoki lvl, jestem palkiem, moge używać sd ale co z tego jeżeli nigdy nie moge w nikogo trafić;s już nie raz było tak że druid/sorc ze sporo niższym levelem mnie zabil, ewentualnie zmusił do ucieczki. Kiedy goni mnie jakiś knight nawet boje sie walczyc jak paladyn tylko zakładam od razu tarcze i staram sie uciec....

Do tej pory nie robiłem nic więcej poza treningiem i expieniem i nie mam kompletnego pojęcia jak celować tymi runami itp(wiem ze trzeba strzelac kratke przed kolesiem ale mi to nie wychodzi). Nie wiem też jakie amulety/ringi opłaca się nosić na wojnach i jakie runki.... nie wiem czy mam zucać mana shielda itp.
chciałbym sie dowiedzieć gdzie można się pouczyć celowac runkami w ludzi. Kiedyś były otsy ale teraz to chyba nielegalne. Test serwerów nie ma...... Więc prosiłbym o jakieś porady dotyczące walki PvP bo jest w tym kompletnie zielony(nie, nie kupiłem postaci, tylko po prostu nigdy mnie nie interesowało zabijanie innych ludzi jednak teraz to ja staje się dosyc czesto celem innych osob ;s)
z góry dziękuje