Zobacz pojedynczy post
stary 17-08-2005, 22:07   #48
Eileen
Użytkownik Forum

Eileen's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Eileen ma numer GG 3600907
Domyślny

Ta... o tych łuskach lim powiedział mi jak już było po ptokach (pokolorowane XD). Ale trudno, podobny układ widziałam kiedyś chyba w jakimś kursie malowania, bo pamiętam smoka w ołówku z podobnym brzuszkiem . No i rybka, nie mam pomysłu na następne obrazki, jak znów ktoś mnie wkurzy, to może z wściekłosci narysuję (ten obrazek był moim rekordem). Co ciekawe ten obrazek planowałam tuż po namalowaniu. Najpierw rysowałam, potem myślałam co dalej . Jeśli chodzi o ołówek to tak, mam miękki b6, ale on ma jakieś zryte drewno. Ma... hmmm.... jakby to określić... dwukolorowe drewno . Jak chcę go naostrzyć to to drewno się jakoś tak babra, kruszy i wogóle . Więc menczę ten biedny hb. Jak będzie okazja to siostrunia obiecała mi coś zakupić we wrocku...

Acha i tego smokusia jakoś nie pamiętam, żebym na czymś wzorowała... Ja jak maluję polegam na wyobraźni (a czasami tylko na chaotycznych ruchach ręki ) więc jak coś mi się wbije w pamięć to potem małpuję, bądź bezmyślnie wstawiam to gdzieś...

No to tyle, idem pomęczyć limka w Wurmie, może on mnie dostatecznuie wkurzy, żebym miała pomysł na obrazek .

Ukryty tekst:
Hihihihi...Eleiwein aberztop, yba jówt sipdop łyb ynni żin eiktsyszw. Yzcratsyw, yb oklyt inzcliein og lieimuzorz... ^^

Ostatnio edytowany przez Eileen - 17-08-2005 o 22:10.
Eileen jest offline   Odpowiedz z Cytatem