po***
wali w klawiature zeby zainponowac innym
loot:klawisze typu f12,del(czasem sie zdaza ze zsummonuje myszke i treni z nią tajski boks biedna myszka)() \
/
Faccior
zwykle moznba go spotkac na statku na tereny dla pacc
faccior:hi
hello,faccior
faccior:tiquanda
do you want to swim to tiquanda for 20 gp?
faccior yes
ups,you dont have pacc ;[
faccior:Spale ci statek!zaraz zsummonuje gm i on cie zabije!człowiek za burtą!
i tak wole balony!
noob bardzo przedsiębiorczy
hp:1 (nie wychodzi z deppo)
exp:nawet na enfroce szkoda zabijac ;[
kretyn na 1 lvl ktory JAKIMŚ cudem znalazl sie an mainie i JAkimś cudem wlazł do deppO(bramkla lvl ;]])
zwykle puszcza msg typu:
sprzedam kamien (4 kratki) na plazy obok jaskini trolow!msg mmi fajst onli 6 k!
po transakcji wystawiam papiery!
albo:
za 4 k przesiedle hight lvl ze strefy gazy (jego domku) do deppo!
loot:jakies papiery typu
``Bardzo ważny dokument``
YYYYYAHFFFBA JFWSHJ
AKJDFVM KFDJFAFUFU
QWERTYUIOLP masz domek
żądny władzy
kiedy mal 4 latka wyruszyl na poszukiwanie cip softu zeby zrobic sobie z nim zdjecie (japonczyk)
po 11 latach poszukiwania stwierdzil iz cipsoft nie istnieje w Rl i zaczol go szukac w tibi.
teraz wyruszyl na tiquande
żywy trup
hp;1 dnia 100, 2 dnia 50.trzeciego 45,czzwartego 0,1 zwykle odchodzi z tego swiata o 12.12
odgłosy ; 0.o oh!whats a fajerwerki graficzne!,piękny lag.jak ładnie pokolorowany noob!
facet,który zakochał się w engine graficznym tibi do tego stopnia ze gały mu do monitora ,,przyspawało'' gapi się aż kopnie w kalendarz (2-6 dni slayer do 7 dni,moze am cos do zarcia w biurku ;[])
analfabeta
zwykle hight lvl (150)
odglosy:silld watejr śwojrd!muśśiage mine fast! łanto to been Pkeding. [p <to emotka w jego wykonaniu
loot: jabłuszko (dla nauczyciela od polskiego aby zdac do następnej klasy)
połamany długopis/olówek,szpiczasty kapelusz z napisem kretyn,baardzo zadko słownik ortograficzny,ćzesto mylony przez niego ze zdobniczym papierem toaletowym
]atak:wali fieldy-kleksy z kałamaża
złota rączka
umie walczyć wszystkim,bo nie mógł się zdecydować
jego skille
sword 12
magic12
shielding14
dist14
club12
axe14
fishing REWELACJA PRAWIE 15 !!
po update zaprzestał z fishingiem,spoczoł na laurach
odgłasy:a chcesz hita z uha?jak zechce wysadze to deppo z fire fielda!najpierw ci przywale swordem,a dobije fishingiem! jak wejdziesz do deppo to cie zabije! co? pz?ja tam nei wchodze!zastrzele cie z zewnatrz! kto to widział mieć 89/90?
zerk,,,,zerk kto idzie solować rota? najlepiej jakis z uhami!
hp:20 (kandydowal na krola ratow ale wyprzedzil go worm ktory wypadl z poprzedniego krola)podobno jest ministrem od konsultacji z Gm'ami i Cipsoftem w noobopolis zbudowanym z parcel
exp:lepiej soc zaspiewac
loot:club,dagger,small axe,wooden shield,small stone
zwykle z tym stuffem przejdzie jakies 100 klatek,potem się męczy ;[
szpaner
koniecznie chce zarobic bana od gm a potem sie nim pochwalic w szkole w Noobulinkach Dolnopłynnych
odgłosy:spale serwery Korejiij!!nie lubie Gm. tibia jest ***u-muju..cipsoft ma dzis orgie od 12 .idziesz?
hp:musisz skonczyc wyzsze studia matematyczne zeby to pojac
narazie podaje wzór
SZP<hp>=X * X &
szpaner hp =iq (zawsze na minusie) X to ile lat kiblował w podstawówce
nacpany gm
czesto cie moze pomylic z np.demonem albo kawalkiem miesa wiec lepiej go omijac z daleka
miejsce wystepowania:sklep monopolwy w thais.
odglosy:2 gp plz. whats the time,hicks x 100
król noobów
hp:musi uciekac przed ratem
exp:szkoda gadac
odgłosy:bracia!szturmujemy thais! ju hejd łil bi majn! zabije cie na rooku!tylko wyjde z maina
spotykamy go w jego ruchomej siedzibie którą przeklą gm i gdzie sie nie osiedla,to sie okazuje ze sa w respawnie np.cyców (;[)
i musza sie przenosic
i tak w kolo macieju
odglosy:szol mi ju armor plx plx plx plx
frii itams or hunt on rock!
where is my pass?
you muter -fiucker
help mi killll gs (chodzi mu o miecz);]
popychacz
exp:0 bo cale zycie tylko popycha
hp:tylke co dworc napierdzial
od kiedy sie zaloguje (3-4 rano do 19-23 w nocy) stoi przy lawie albo wodzie i prubuje kogos do niej wepchnac
loot:czy to zarty?
odglosy: podejdz tu kochasiu.....
noob-przzedsiebiorca
taki to zwykle kupuje na allegro jakos postac z lvl 100+ i daje ludzia free items (zwykle wszystko co ma)
a potems ie dziwi ze skonczyly mu sie frii itams i wogle nic niema wiec kupuje inna postac i tak w koolko
zwykle tacy koncza po miesiacu;]
odglosy:mailem wszystko!!!!!!placz!mam bogatego wujka na bialorusi!
fruwajacy jackiet
mazenie kazdego nooba
wszyscy zanim biegna i prubuja go zlapac.
loot:silniczek z helikoptera
odglosy; zlap mnie!mam 200 defa!(to wlasnie wkorza napalone nooby)
kretyn
facet ktury mysli ze tibia to Irański program żądowy slużący do kierowania irackim/irańskimi kamikadze
loot:*****
odgłosy:BuuuuuM!!!!trach!!!!....i must explosjed! where is my granade!
wkoNcu jednak zauwazaja cluba w swoim plecaku i przez ok.4 godziny prubuja nim kogos zaatakowac.(ekolodzy,nie zabija rata ;]) po czym stwierdzaja ze tibia to baaaardzo dobry symulator lotow f 16 i odkladaja go na potem (;.)( )<
pospolity debil
oto kilka zachowan debilus pospolitus
*chce wejsc do parceli na statku i ukradkiem dostac sie na tereny dla pacca
odglosy cicho! juz prawie....(po 8 godzinach.)...hm...
*chce wejsc po parcelach az do nieba i pomoacac cipsoft po nogach
odglosy:haha ! mam was! dsl i magis lsworda tez!wpuscie mnie!
*poszukiwacz: koniecznie musi(chce) zdjac z siebie armor (loguje sie, 3 godziny prubuje i sie wylogowywuje)
odglosy:laaaaaaaaaaagi!
*kretyn(1) zuca sie z nozem na npc (mysli ze gra w gta) i czeka az poloza kase na stole
*kretyn(2) zlamal se noge w realu i chce kupic wuzek inwalicki w tibi
smieszne?;[
odlosy:free invalid car plx
*po***any-utalentowany rzepisuje mickiewicza i słowackiego do ksiazek w tibi i potem je sprzedaje (najbardziej go w****ia jak ktos delnie mu tekst i odda(boi sie wloczac worda i zapisac bo sie boi ze zlapie wirusa ;]))
odglosy:barbarzyncy!bede slawny!
tarzan:ma facca i wszytkim mowi ze wiek jak bujac sie na ljanie w tiquandzie .
odlosy:yayayayyaayaaaaaa(jak tarzan) i wali sie w klate
z***any forumowicz:chce zalozyc nowe temat na kanale ,,trade,,
odlosy...hm moze mam bana ?
szczeki 80+
stare babcie ktorym zalozyli internet w domu starców/kostnicy
gryzą metalowymi,ostrymi szczekami
<zwykle tam gdzie najbardziej je podnieca ;[>
odglosy....wrrrrr......jaka miedz???? made z zetranigilu,from Taiwan!
akh.arrghhhhh(pluje flegma)
dowcipny elektryk
patrzy przerz lornetke kiedy włączasz tibie i wywala korki
odgłosy;pstryk i ded !.wzucam wapno na druty! you prund is mine!im the good!
noobek klasy -1
hp:2
exp:szkoda gadać
występowanie
stoi taki w deppo -najczęsciej w thais i carlin,boi sie wyjsc na zewnatrz bo ktos mu powiedzial ze spusci mu parcele na głowe i go zabije.,wyzej tez sie boibo twierdzi ze tams a demony,a najwyzej zebrania Gm i tez sie boi.
czasem zchodzi do piwnicy w deppo ale tylko na 1 sekunde bo mysli ze tamsa raty-zabujcy.
odgłosy;zabije cie na mainie (mowi to tagze na mainie),okradne wam wszystkim lockery,friiii itams,sell warlord sword,muj brat jest gm i znam wszystkie questy
ksiądz
przychodzi do duzych miast (na wielkanoc.wielki post,boze narodzenie) z ministrantem ze srednią szkolną 0.4 i kadzi kadzidłem
odgłosy ; gincie,niewierni! tibia to wynalazek szatana ! frii itams na tace plz!
często kiedy się pojawia to tak kadzi tym kadzidłem ze wylączają serwery
elegancki pan
stoji w komnacie krola/kroloowej w thais/carlin i kaze mowic do krola fuck you!(krolowej)
słynny na całą tibie potwór YOU ARE DEAD
kazdy szanujacy sie noob widzial go co najmniej raz w swoim zyciu
tez złośliwy stworek pojawia sie kiedy zostaje ci dokładnie 1 hp i dobija
wrabia w twoja smierc inne potworki ktore akurat staly obok ;;you see XXX he was kiled by potworek ktory stal obok;;
wedlug noobow you are dead towazyszy wszystkim pk'rą i trzeba się ich wystrzegać!
Ostatnio edytowany przez tymon samuraj - 18-08-2005 o 02:23.
|