...
Dziecko jeśli masz zamiar obrażać mnie to rób to sobie ile qfa chcesz ale mojego tat qfa @#$% jeden tak nazywa ć nie będziesz. . . wiemm, wiem że mówiłeś to o swoim a więc. . .
. . . Pozdrawiam
. . . Bez poważania
. . . Do (nie)zobaczenia
@edit
Zauważ że ja biedakiem nie jestem, zaś tyczy się to Ciebie. Mnie stać na: komputer i internet (89zł miesięcznie[razem z telefonem ponad 300]) tak więc sam widzisz. . . Wiem że ten twój złom to ze skupu za dyche kupiłeś no ale dobra spoko szanuje ludzi którzy mieli/mają ciężkie dzieciństwo. Nie mam zamiaru zniżać się do twego poziomu, gdyż bezpodstawnie wyzywasz mnie i mojego Tatę od debila, idioty(w nie dosłownym tego słowa znaczeniu), a także używasz słów których znaczenia nie znałeś/nie znasz/i nie poznasz, gdyż trudno otworzyć Ci magiczny poradnik pt:"N00b [. . . ] co to oznacza?", gdyż twój monitor zielenieje przy każdym twym oddechu. Tz. lepiej umyj zęby. Dziękuję za wysłuchanie, pozdrawiam wszystkich, miłego dnia.
Ostatnio edytowany przez Opuszczony - 19-08-2005 o 08:04.
|