Zobacz pojedynczy post
stary 19-08-2005, 19:35   #16
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fraa Pacc
Berni nie znasz sie na rzeczy... po pierwsze nie padła 1 osoba... zobacz film do końca, a pierwsza osoba to przyznam, zę noobek ale potem film sie rozkręca. A po drugie ten film pokazuje moje znakomite umiejętności w celowaniu z hmm itp. tych wszystkich manewrów(napewno byś niektórych momętów nie przeżył).
Juz nawet mi sie nie chce komentowac ale uhauhauhauahuahuahuahua twoje zdolnosci pvp mnie uhauhauhauhauha rozwalily uhauhauhauhauh bylo wyraznie widac te hmmy:
<poff>
<poff>
<poff>
Hit
<poff>
<poff> itd

Twoje zdolnosci pvp sa na poziomie zwyklego br noobie -.-

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
Coś mi się wydaje, że przynajmniej część z was, bluźni na hakerów (błagam, jak już to CRACKERÓW, większość nawet nie odróżnia crackera od hackera) bo im zazdrości, wielu jest lamerów, którzy na każdej szanującej się stronce zakładają tematy "Jak shakować postać w Tibi???///", a jeżeli taki lamer już się dowie to dumnie nazywa siebie hackerem, a góvno prawda! Sam potrafię użyć perfect keyloggera tak, że bez dobrego antyvirusa nawet nie będziecie wiedzieć, ze macie coś na kompie, i co, mogę nazywać siebie hackerem jak zniszczę komuś postać (nigdy, dzięki keyloggerom, nikogo nie okradłem, zabiłem etc., i jestem z tego dumny )? Aaargh... jak mnie to wnerwia kiedy jeden idiota z drugim zacznie o sobie mówić hacker, gdyby wykazał choć odrobinę chęci do nauki hackowania to na tym (zupełnie prymitywnym zresztą) etapie wiedział by, że nie ma prawa tak siebie nazywać. Prędzej (trudne słowo...) crackerem-lamerem.
I co powiesz jeszcze o sobie moj cyber mistrzu. Opowiedz jak wlamales sie do bazy danych Pentagonu plz musze to wiedziec. Ile jeszcze razy bede pisal tak niepotrzebne posty bo do czerwonosci z nerwow doprowadza mnie jakis gowniarz ktory sam nic nie zrobi tylko do rodzicow lata a ma sie za wielkiego doroslego bo pedalowe skonczyl.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?

Ostatnio edytowany przez Marczio - 19-08-2005 o 19:39.
Marczio jest offline   Odpowiedz z Cytatem