Zobacz pojedynczy post
stary 19-08-2005, 20:18   #1
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny Crystalicum...?

tak się zastanawiam, ile dziatek zaznajomionych jest z tym nowym dzieckiem wydawnictwa Wolf-Fang
nie jestem może osobą karcianą (czyt. te wszystkie gierki od M:tG i pochodne są mi obce), ale sam pomysł całkiem sympatyczny
Lodowe Elfy przypadły mi do gustu od pierwszej chwili
nie jest to pod żądnym względem s-f, choć akcja dzieje się w kosmosie
dość duży wszechświat daje spore pole do manewru a tym bardziej tereny poza Pustką, gdzie można stworzyć jeszcze wiele nowych ciekawych rzeczy
ale ogólnie Cesarstwo górą, choć jest na skraju upadku ^-^

mam nadzieję, że ich projekt zyska sobie zwolenników na polskim rynku wszak trzeba dopingować rodaków
<zastanawia się ile osób się z tym zetknęło na tych peryferiach i jaki będzie odzew....>

Edit:
<po długim czasie...>
wiedziałam, że niewielu się z tym zetknęło a na tym forum chyba nikt.. pewnie gdyby to była jakaś nowość z gier komputerowych, to od razu posty by poleciału.. no cóż, może rozmowa o tym świecie rozwinie się za jakiś miesiąc.. albo dwa.. wtedy może w czyjeś ręce trafi ta pozycja

d. Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..

Ostatnio edytowany przez Taube - 21-08-2005 o 17:05.
Taube jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.