Witam ponownie i przepraszam, że przez sporo czasu nie odpowiadałem na posty. Jestem zajęty ponieważ pracuje sporo czasu
www.k20.prv.pl <--- dobra strona można się sporo dowiedzieć
www.polter.pl <--- ( znajdz odnośnik do mtgo na stronie ponieważ strona jest poświęcona nie tylko magicowi ale również innym RPG.Warto zajżeć na forum i poczyctać co nieco o podstawach i wogóle
www.magicthegathering.com <--- strona główna magica.
www.priests.fc.pl <--- strona teamu

na prawo jest ramka extended / new extended / T2 / T1 (do T1 pewny nie jestem

). Na stronie jest bardzo dobre forum temamtyczne więc można poszukać ważnych inforamcji.
Bia!y : Tak to prawda tam był temat na temat magica ale myślę, że było trzeba ten temat odświeżyć
morwi : Nie powinieneś odsyłać ludzi na google ponieważ samo szukanie może ich zniechęcić

Skoro zadał pytanie trzeba na nie odpowiedzieć wyczerpująco. Linki powyżej powinny w zupełności wystarczyć.
Mlaan : starter deck nie jest zawsze najlepszy

ale jeżeli ktoś lubi tę gre (ale tak naprawde lubi) to starter deckiem chce grać. Ja np. mój starter deck mam do dziś i uwielbiam się przeżucić niekiedy z dobrej tali na coś słabszego. Pograć tym deckiem z taliami, ludzmi którzy mają dobre talie i dużo doświadczenia w graniu
Knight Patryk : linki podanie powyżej wystarczą aby nauczuć się podstaw (czytaj forum na stronach podanych powyżej a napewno się nauczysz zasad
Rege-N-tuS : tak warchief + king to wymiot

Sprawdz takiego goblina : Goblin Pildriver (bodajże tak się pisze). Dzięki jemu + warchiefowi wygrać można nawet w 3-4 turze !!! Niestety cena 1 Drivera to 40-45 zł !!

Decki na gobacha są drogie ale potrafią wygrać nie jeden turniej
gimli syn gloina : taaaa ta gra wymaga myślenia i to bardzo :/ jeden głupi ruch i nas nie ma (tzn. przegraliśmy mecz

)
Shinjix : no własnie przez zaprzestanie myślenia na pare sekund człowiek traci gre

Często tak mam
Lord Fakolpet : tak mój bład to naprawde dno