heh. kiedys braziliany byli tacy w miare... ale wyglada na to ze im coraz gorzej jest -.-
kiedys bylo tradycyjne "brasuca?" a teraz zrobili sie leniwi i mówia tylko "br?"
kiedys takze mozna bylo sie z nimi dogadac a ostatnio jak sprzedawalem C arm to bylo tak : puscilem msg na trade i jakis czlowiek mnie msguje i mówi "i buy c arm" to ja powiedzialem "offer" a on "25k" zdziwilem sie bardzo i zarazem ucieszylem bo c arm na servie na którym gram chodzxi po 15-20 k. wszystko fajnie tylko ze jak przyszedlem do depo daje na trade swojego c arma a on mi swojego... wygladalo na to ze chcial sprzedac swojego a napisal "buy" heh mogli by sie uczyc angielskiego -.-"
jeszcze jedna sprawa... oni bardza lubia krasc i sie droczyc...
lowilem sobie rybki moim druidem... nagle przychodzi jakis koles i mówi "hi" odpowiedzialem to samo a on "br? br?" ja mówie "no" i ide dalej z rybkami nagle cos mi zabraklo powiedzialem zeby oddal... on nie chcial wiec sie zdenerwowalem.. dostal 2 sd na ostrzezenie... dlaej nie chcial oddac dostal jeszcze 2 i upadl.. wyciagnelem swoje rybki.. c arma i bp uh najsmieszniejsze ze to byl 27 pally a mój druid mial tylko 19 level
ogólnie:
zadko mozna teraz spotkac polaka który np mówi "pol?" a bardzo czesto mozna spotkac brazylijczyka który mówi "br?" wiec wyglada na to ze oni nie jako cofneli sie w rozwoju ... bo kiedys tego u nicyh nie bylo -.- aha i jescze jedno strasznie sie woza mysla ze maja paru dobrych h leveli to im wszystko wolno... jednego mój druid przekonal ze tak nie jest ;D
23:00 You advanced in sword fighting. (103)
19:33 You advanced in shielding. (102) !!!!
12:59 You advanced to magic level 8.
Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego...
http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047