Zobacz pojedynczy post
stary 20-08-2005, 16:47   #14
Anturek
Użytkownik Forum

Anturek's Avatar

Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Sosnowiec

Stan: Aktywny gracz
Imię: Takene
Profesja: Sorcerer
Świat: Thoria
Anturek ma numer GG 3487225
Domyślny

Hmm... Bramki lvl-owe to niedobry pomysł! Po dłuższy rozpatrzeniu aspektu noobków i nevbie atakujących nasze potwory doszedłem do wniosku, że przecież każdy doświadczony Rookstayer umie sobie z tym poradzić. A to, przyblokuje potwora jakąś rzeczą (krzesło, box, czy nawet inna postać) by zaczął atakować kogoś innego, a to jest najlepsza perswazja by ktoś opuścił dane miejsce. Co do podkradania lootu... Czy zbawi nas, jeśli sobie ktoś weźmie te pare gp? Jedynie nie traktuje tego gdy huntuje na trolach ( z powodu silver amuletów ) oraz na mino ( poisena i brozne amulet ), ale na to też da się znaleźć sposób. Pozatym np. w przypadku mino hell sądzę że niskolvlowe postacie nawet się przydają. A to czasem zaliczą deda ( z tąd mam wkońcu 23 wędki ) albo coś od Ciebie kupią. Jeśli stoje przed wyborem: Czy zabrać ze sobą przypuśćmy 3 chain armory ( choć wiadomo że po huncie na mino jest ich o wiele więcej ) do miasta i tam je sprzedać za 80-100 gp, czy zostać w mino hell i ów armory sprezdać za 50-80 gp to wybieram tą drugą możliwość. Pozatym z noobków i newbie idzie czasem się dobrze pośmiać A nie ma to jak pożądna dawka humoru z rana ( to jest lepsze niż kawa ) Także w dyskusji na temat bramek lvlowych jestem na NIE

STOP WARIATOM DROGOWYM
----------------------
Uśmiechnij sie uśmiechem dziecka i zacznij cieszyc sie małymi sprawami......
Anturek jest offline