Zobacz pojedynczy post
stary 20-08-2005, 17:00   #16
Okrutny
Użytkownik Forum

Okrutny's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski

Okrutny ma numer GG 2232732 Okrutny ma login Tlenu orbes@o2.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pell Darith
Ja myślę, że takie bramki były by fajne, tyle, że nieco niższe... Wiem co wkurza Poisonera (n00by, czekające, aż jakis high lvl pójdzie pierwszy i wszystkie potwory rzucą się na niego. Wtedy on będzie sobie mógł spokojnie, na sępa zrobic questa. A i jeszcze pewnie zdąży wrócić i zacząć bić się o caiło potwora, którego nawet nie dotknął...), gdyż mnie "drzaźni" to samo, ale Twój wzór bramek jest faktycznie ciut (wg. mnie) zawyżony... A oto moje typy:

Jaskinia rotów: 7 lvl
Mino Hell: 7/8 lvl
Chain armor: 5/6 lvl
To te nooby wychodzac na maina beda mialy skile 12/12
ja na 2 levelu zrobilem carlin sword questa, chain armor, copepr shielda, legion helmet i studded legi wypadly z matwego goscia na pisonach (chcial zeby mu oddac buaha ). I co, taki 6-7 level szedl przedemna, zropowal minosa, i bilismy razem. Gosciu se robil skile + loot byl jego. Ja mam zasade ze nie kradne lootu ani nie zabijam pootworow jezeli on sma mi nie podpadl albo teog chce
Poisoner sie zdolowal jak zobaczyl u 2 levela taki ekw jak ja np mialem.
A jak ci powiem ze na 9 levelu (48/48 92% jeszcze do 10) mam c arma k legi itd. to zrobisz bramke levelowom na depo abym nie mogl nic kupic?
SROL
Edit: Aha, i nooby sie przydaja, zejda gdzies, nie zdaza wyjsc, ropuje cialo i... wooooow 2k wypoadlo z ciala
11:03 Ghart: no to najlepiej przebywac jak najdalej od lagow
11:04 Okrutny: wiesz z co to jest lag?
11:04 Ghart: no potwor pisali w poradniku ale jaki to nie wiem
Gram dla przyjemności - play 4fun. Tibia to tylko gra.

Ostatnio edytowany przez Okrutny - 20-08-2005 o 17:02.
Okrutny jest offline