Witam!
Ja bym chcial widziesz w kolejnym update (o ile bede jeszcze gral w Tibie ^^, troche mi pacca szkoda poki co, ale juz mi sie niebardzo chce grac):
- Nowe outfity
- Powiekszenie rooka
- Nowe "lodowe miasto" - cos jak lodowe wyspy, ale normalne wielkoscia itp. a nie jak vega czy inne tego typu :-) (tylko, zeby nie bylo tam Pingwinow =[ bo tych biednych zwierzatek nie mozna zabijac

)
- Nowe czary dla kazdej z profesji...
- Dzwiek w grze!
- "umagicznianie" przedmiotow
- Krecene kolowrotkiem u wedki -_- (jk)
- Mniej soulpointsow no i oczywiscie, ze ten kto zadal najwieksze hity moze tylko wziasc loota -_- (jk)
A teraz troche pocytuje i pokomentuje:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nevons
|
Tibia by stracila swoj klimat... Kiedys mi sie on nawet podobal, ale niestety Isara spacza ludzi i poprostu czasami na sama mysl o Tibii mam odruchy wymiotne ^^. A za Tibie w 3D bym na 100% podziekowal... A moze zamienic w Tibie w cos typ MU? Chodzimy i tylko zabijamy potworki ^^
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibio-gracz
Ja bym chcial nowe zimowe tereny z nowymi potworami (tylko dla PACC),nowe outfity, zeby mozna bylo kupic konie i na nich jezdzic tak jak w Sacred (oczywiscie tylko dla PACC) i nowe itemki.
|
A ja mam pomysl - zrobmy Tibie tylko dla PACC. Dla FACC zostawmy tylko ROOKa. Nie uwazacie, ze bedzie ok? Albo, zeby FACC mogl wyjsc na main musi zaplacic 100K i ma tylko Kazz do wyboru jako miasto i nigdzie indziej nie moze lazic - super pomysl co nie?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knight Simon Dark lord
[...]
i sorce i druidzi by skorzystali bo by w końcu nie musieli celować w potwora by go trafić
[...]
|
W potwory mozna celowac na battle list.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibio-gracz
Wlasnie.Tylko , ze by grac w Tibie bedzie trzeba zaplacic.To by ograniczylo ilosc n00bów.A czas gry w Tibie jak w PACC'u.Za 3 miesiace gry - 90 zl, 6 miesiecy - 180 itd.
|
Gwarantuje Ci, ze wiekszosc co teraz jest FACC by nie grala, a i sadze, ze wieksza czesc PACCow po skonczeniu sie im go tez by przestala grac...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez L3viatan
Fajnie by bylo jakby dodali jakis Nekropolis miasto z umarlymi takie samo jak np OF. [...]
|
A w tym nekropolis 90% potworow byla by nekrofilami... Oczywiscie jk.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karo22
[...]
Najlepiej wyspe tylko dla FACC cholera PACC se ma te bajerki i tylko on moze tam byc a FACC ma wszystko co PACC se moze zobaczeć 
|
-.-... To jest raczej niemozliwe - Premium Account jest po to, zeby miec dodatkowe przywileje, a nie po to, zeby nie mieli wstepu tam gdzie maja wstep osoby, ktore nie zaplacily za gre... Ale ogolnie - CIPSoft z tym przesadza i to ostro...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bronas
Ja by chcial zeby dalo sie oswajac zwierzeta.(fajnie by sie latalo z War Wolfem u Boku nie?)
|
Convince Creature?
Pozdrawiam
Pingwin